Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt

Linse og Mikkel har slået pjalterne sammen og kastet sig ud i et nyt samarbejde.

Af Louise Vilsbøl - 18. december 2018 kl. 7:28

Hvis man er blandt de mange fans af ‘Familien fra Bryggen’ eller blandt de mange sportsfans, som har fulgt Mikkel Kesslers karriere, så er der rigtig godt nyt. På hver deres Instagram-profil afslører Linse og Mikkel nemlig deres nye fælles projekt, som man lige kan nå at putte under juletræet.
LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler: Jeg har lært af alle Linses fejl
– Vi har talt om at gøre det her i laaang tid, og nu gør vi det sgu. Vi, Mikkel og Linse, byder velkommen til en vaskeægte, hyggelig, morsom og fed aften i godt selskab. Vi skal blandt MEGET andet tale om, hvordan det føles, at stå i bokseringen med tusindvis af forventningsfulde tilskuere. Om at være meget kendt fra tv og en form for folkeeje, skriver de og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til at sprede Moppers aske

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse


– Om i den grad at være gået hver sin vej i livet og stadig altid holdt fast i det solide sammenhold og venskab imellem os. Den ene af os meget ordentlig, den anden lidt for vild og grænseløs. Opvæksten på det gamle og lidt hårdere bryggen og vores dejlige og sjove mor, som holdt meget af sin frihed, nogle kølige bajere og det sociale liv på bryggens beværtninger. Om en masse kærlighed og loyalitet. Vi kan godt love, at det ikke bliver kedeligt.
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra
Indtil videre er der planlagt syv talkshows rundt omkring i landet, og billetsalget er allerede i gang. Projektet støtter desuden Børnecancerfonden, så hver gang der sælges en billet, doneres de 20 kroner af billetprisen til det gode formål.
Billetterne til showet ‘The Kesslers’ kan købes HER.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

 

View this post on Instagram

 

THE KESSLERS ! Måske årets fedeste Julegave ??? Ja, Vi har talt om at gøre det her i laaang tid, og nu gør vi det sgu ? Vi, Mikkel og Linse, byder velkommen til en vaskeægte, hyggelig, morsom og fed aften i godt selskab. Vi skal blandt MEGET andet, tale om, hvordan det føles, at stå i bokseringen med tusindvis af forventningsfulde tilskuere. Om at være meget kendt fra TV og en form for folkeeje ? Om i den grad, at være gået hver sin vej i livet, og stadig altid holdt fast i det solide sammenhold, og venskab imellem os. Den ene af os meget ordentlig, den anden lidt for vild og grænseløs. Opvæksten på det gamle og lidt hårdere bryggen, og vores dejlige og sjove Mor, som holdte meget af sin frihed, nogen kølige bajere og det sociale liv på bryggens beværtninger. Om en masse kærlighed og loyalitet. Vi kan godt love at det ikke blir kedeligt ? Der vil selvfølgelig igennem aftenen, være mulighed for at stille os begge spørgsmål, og I fyrer bare af fra hoften, vi kan tage det ? Billetterne er sat til salg NU, Link i bio ?? Vi ses derude, knus fra os ? Vi har besluttet at støtte med 20 kr pr solgte billet til @boernecancerfonden ❤️ #thekesslers #hyggeaftenmedmikkeloglinse #familiesammenhold #brorogsøster #viskalhuskehyggen #detblirsåfedt #sigerdetbare @mikkel_kessler ❤️

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) on