Kærligheden brast: 'Paradise'-hunk er blevet single

En velkendt ‘Paradise’-hunk og hans kæreste er gået hver til sit.

Af Emilie Holm Egebro - 26. december 2018 kl. 8:55

I slutningen af maj kunne ‘Paradise’-hunken Jonas fortælle, at han var begyndt at se en sød pige. Han kunne afsløre, at det var hans tidligere ekskæreste Christine, hvor kærligheden mellem dem var blomstret på ny. 
Et par måneder efter kunne han fortælle, at parret snart var klar til næste skridt, nemlig at flytte sammen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang
– Vi bor i min lejlighed på Østerbro. Det går mega godt, og hun er klart den, jeg vil være sammen med, fortalte Jonas glad til Realityportalen.dk for halvanden måned siden.
Det viser sig dog nu, at kærligheden desværre ikke holdt mellem de to:
– Alle forhold har problemer, hvilket selvfølgelig er ganske normalt, men man kan heller ikke holde til alt som menneske. Vi var måske bare begyndt at vokse fra hinanden til sidst, hvilket kunne mærkes på måden, vi hang ud sammen på. Der var ikke så ofte specielle events, vi tog til, og samtidig kunne mine venner og familie også mærke på mig, at lykken ikke var steget op til hovedet, som den plejede at være. Dette skyldes en tidligere episode i vores forhold, hvor vi heldigvis fik det til at fungere igen, men selve problematikken steg mig til hovedet efterfølgende, forklarer Jonas til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder afslører: Min kæreste har spurgt om min hånd
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro
– Det var mig, der traf beslutningen. Jeg er afklaret med det, men jeg ved, at vi begge to er super kede af det lige nu. Men sådan er kærlighed. Det kræver kun lidt tid, og så er man videre. Det super øv, for hun er så skøn en kvinde, men jeg kunne simpelthen ikke mere til sidst. Mit overskud var det rene underskud. Jeg håber selvfølgelig alt det bedste for hende, da hun fortjener lykke og glæde. Jeg tror desværre bare ikke. jeg kunne holde til flere skænderier og problemer.
Christine er nu flyttet ud af Jonas’ lejlighed og hjem til sin familie.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet: Jeg er fuldstændig færdig med Jonas