Princess: Jeg er besat af et spøgelse

Den unge mor har en forklaring på, hvorfor hun ikke er helt som sine veninder.

Af Redaktionen - 2. januar 2019 kl. 19:25

Selvom Princess Natascha Ellen fra ‘De unge mødre’ kun er 23 år gammel, så er der allerede sket en del i hendes liv, og inden længe bliver hun mor til sit tredje barn. Derfor føler hun sig også langt ældre end sin alder.
LÆS OGSÅ: Princess Nataschas 5-årige datter skal klippe navlestrengen
– Nogle gange, når jeg sidder hjemme fredag aften kl 20, ungerne er puttet, og jeg sidder med min halvfede mave med sovs på trøjen og uglet hår, der slår det mig: Er jeg virkelig “kun” 23, eller er jeg i virkeligheden over 40? Mit liv er så langt fra mine veninders, selvom jeg selvfølgelig også har veninder med børn, når de fredag efter fredag tager i byen og hører Gulddreng for bagefter at knalde på et toilet, eller for at drikke shots på stribe, skriver Princess på sin blog og fortsætter:
– Der er min eneste tanke: “Jeg fandme glad for, at JEG slipper for tømmermændene”. Jeg vil meget hellere sidde hjemme med stængerne oppe og se Netflix eller læse en god bog eller rydde op, mens jeg skråler med på Danser med Drenge eller Kim Larsen.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da den unge mor blev kærester med Novahs far.


LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

Jeg har ændret mig

Den unge mor har dog et bud på, hvorfor hun er så markant anderledes end sine veninder, og hun indrømmer da også, at hun ikke helt er blevet den mor, hun havde regnet med.
– De sidste par år har jeg virkelig ændret mig MEGET. Jeg troede virkelig på, at når jeg blev mor, ville jeg blive sådan en, der var “ung”, hørte ungt musik og ikke en “gammel kone” – Men seriøst tror jeg lidt, at jeg det sidste år er blevet besat af et eller andet gammelt spøgelse, skriver hun på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
– For 2 år siden kunne jeg ALDRIG drømme om at læse en bog. Der fandtes ikke noget værre. Men her på det sidste er jeg virkelig blevet mere og mere glad for at læse. Jep, endnu en af de grunde til, jeg føler mig tudsegammel. Jeg elsker at sidde og læse i en bog eller lytte til en bog, hvis jeg kan det. Det er virkelig bedre.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn
LÆS OGSÅ: Princess Natascha raser mod kommunen: Lortesystem!