HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang

Inden længe bliver tre til fire hjemme hos en tidligere ‘Paradise’-deltager og hans ‘Fristet’-kæreste.

Af Emilie Holm Egebro - 20. december 2018 kl. 9:09

Der er sket meget, siden Nick Bisgaard Jakobsen deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2011. Sidenhen er han blevet kærester med ‘Fristet’-deltageren Nadia Johansen, som han friede til i 2013. Samme år flyttede parret også i hus sammen og fik en søn, Marius.
Reality-parret fortalte for et par år siden, at de ikke ønskede, at sønnen skulle være enebarn, og at de heller ikke ønskede, at der skulle være for langt i mellem Marius og en kommende lillebror og lillesøster.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder afslører: Min kæreste har spurgt om min hånd
LÆS OGSÅ: Hot realitypar: Vi skal giftes
I går blev Marius fem år, og det blev anledningen til, at Nick og Nadia kunne afsløre en stor nyhed:
– I dag fylder vores dejlige Marius fem år. Vi er så taknemmelige over, at du hver dag beriger vores liv med så meget kærlighed. Vi ved, at du bliver verdens bedste storebror, skrev Nadia på sin Instagram i aftes klokken 23.00 sammen med et par fine billeder.
– – Når tre bliver til fire. Vi glæder os til sommer. Lillebror. Ønskebørn. Taknemmelig, fortsatte Nadia opslaget med et par hashtags.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt


LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt
– Lillebror er sat til at komme den 13. juni, så nu får vi endelig en sommerbaby. Han skal dog nok ud ved planlagt kejsersnit, så mon ikke, at det bliver lidt før. Det har været nogle hårde uger, da jeg døjer meget med kvalme, ret lavt blodtryk og har bare været død træt. Og jeg har også været nervøs for, om baby var okay, men det er han heldigvis. Jeg satser på, at det er ved at blive lidt bedre nu. Han er en lille aktiv bandit til scanningerne, så det tog næsten 45 minutter, før han ville ligge stille nok til, at de kunne sige, at det var en dreng. Og far-Nick er lykkelig over, at han får endnu en at spille fodbold med, uddyber Nadia overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Geggo mister vigtigt minde om Mopper
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet: Jeg er fuldstændig færdig med Jonas
Se Nadias voksende mave samt scanningsbilledet af den lille ny herunder:


LÆS OGSÅ: Forsidefruens hårde jul: Jeg har lyst til at græde og kaste op
LÆS OGSÅ: Janni Ree indrømmer kæmpe bommert: Det var en ommer