HOT NEWS: 'Paradise'-Ronnie er blevet far igen

‘Paradise’ – Ronnie er netop blevet far for anden gang.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. juni 2016 kl. 10:52

Der er uden tvivl fyldt med glæde hos Ronnie Borregaard Sørensen fra ‘Paradise Hotel’ sæson 5 og kæresten, Line Emilie Riis Rømer, som netop er blevet forældre til en lille dreng ved navn Villads.

De kommende lykkelige forældre. (Foto: Privat)

Line og Ronni, der lige er blevet forældre til en lille dreng. (Foto: Privat)


– Villads kom til verden med en kampvægt på 2510 gram, 47 cm lang og er sund og rask, skriver Ronnie på sin Facebook. Villads er født godt to uger før termin, og statusopdateringen fortæller desuden, at fødslen endte i et akut kejsersnit efter 24 timers veer.
Det er ikke første gang, at parret kan kalde sig for nybagte forældre. Villads har nemlig en storesøster ved navn Alberte, som kom til verden den 28. september 2014.
Ronnie og Line har dannet par siden 2013, og den tidligere reality-stjerne er altså nu far til to. Ronnie har både deltaget i ‘Paradise Hotel’ sæson 5 i 2009, ‘Paradise tur retur’ og senere i ‘Paradise Hotel reunion’ i 2012, men han har nu lagt reality-livet bag sig.
LÆS OGSÅ: Her er tidens største ‘Paradise’-fights
Reality-tvillinger får også børn samtidig
I ‘Paradise Hotel’ blev Ronnie kendt som den store taktiker, der var svær at regne ud i sin sæson, så chokket var stort hos deltagerne året efter, hvor Amalie og Peter deltog i programmet, da Ronnie tilsyneladende tjekkede ind. Det viste sig dog, at det var Ronnies enæggede tvillingebror, Kenneth.
Og det er ikke kun udseendet, de to brødre har til fælles, de er også blevet fædre på næsten samme tid – begge gange. Kenneth fik en søn i januar 2015 få måneder efter, tvillingebrorens datter kom til verden, og denne gang var det så Kenneth, der var først ude. 1. februar i år blev han nemlig far til en lille pige.
Udover at børnene er født meget tæt på hinanden, så har de to brødre også det til fælles, at alle deres til sammen fire børn er født 1-4 uger før termin.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par: Vi skal have et barn
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Ronnie om kærestens graviditet: Vi er utålmodige
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.