'Divaer i junglen'-stjerne er blevet single

Realitystjernen er endnu en gang ledig på markedet.

Af Louise Vilsbøl - 3. januar 2019 kl. 11:08

I lidt mere end et år har Gustav Salinas Andersen og Niels Goido dannet par, selvom de i sensommeren gik fra hinanden, der skulle dog ikke gå lang tid, før de atter fandt sammen, fordi de ikke kunne undvære hinanden. Lykken varede dog kun i få måneder, for nu er begge fyre atter single, og det lyder ikke på Gustav som om, at der er noget håb for at finde sammen igen.
– Følelsesmæssigt har det været et vildt år. Mig og Mulle har prøvet rigtig mange gange at få tingene til at fungere, fordi vi er rigtig glade for hinaden. Men nu har vi så valgt at sige, at nu har vi prøvet nok, og derfor er vi gået hver til sit. Vi er ikke uvenner. Jeg tænker tilbage på nogle rigtig gode tider, men jeg må ærligt indrømme, at det er sgu svært at få et forhold op at køre, når man er kærester med sit arbejde, forklarer Gustav i en video på sin Facebookprofil og fortsætter:
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt
– Jeg elsker mit arbejde, og jeg er meget passioneret omkring mit arbejde. Og pt. er der kun plads til én ting i mit liv, og det er mit arbejde og mine klienter i FitnessNu. Selvfølgelig gør det ondt, at man ikke kan få kærligheden til at fungere, men sådan er livet en gang i mellem. Og jeg tror, at nogle gange skal man huske på de gode ting og at komme videre i livet. Det handler om at komme fremad.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Folk vil ikke date mig, fordi jeg har lavet reality

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske
Også ekskæresten Niels bekræfter bruddet på sin Facebookprofil, hvor han understreger, at der ikke er nogle sure miner.
– Bare så der ikke begynder rygter og snakken i krogene melder jeg klart ud. Gustav og mig har fælles valgt at gå fra hinanden, der er ikke nogen, der er sure på hinanden eller kede af det, men vi ville bare to meget forskellige retninger i vores liv, skriver Niels.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder gravid igen
Overfor Ekstra Bladet fastslår Gustav, at det er et endegyldigt brud, og selvom det tidligere kærestepar ikke er uvenner, så er Niels flyttet ud af deres fælles hjem, og de to taler ikke længere sammen.