'Badehotellet'-stjerne om 'Vild med dans': Dette har overrasket mig - Her & Nu

'Badehotellet'-stjerne om 'Vild med dans': Dette har overrasket mig

Der er særligt én ting, der er kommet bag på skuespillerinden i forhold til sin deltagelse i dansekonkurrencen.

Af Emilie Holm Egebro - 11. september 2019 kl. 17:19

Det er efterhånden to måneder siden, at det blev afsløret, at ‘Badehotellet’-stjernen Neel Rønholt skal medvirke i den kommende sæson ‘Vild med dans’.
Først i sidste uge blev sløret dog løftet for, at Michael Olesen bliver skuespillerindens dansepartner. De to har været i gang med at træne en uges tid, og Neel er allerede nu begejstret for at danse.
LÆS OGSÅ: TV 2 afslører nyt ‘Vild med dans’-koncept
LÆS OGSÅ: Remee fik en hård start på livet som far
– Jeg synes, at det er gået rigtig godt med træningen. Jeg synes, at det er helt vildt sjovt, og man bliver i så godt humør over det. Jeg synes, at vi er et rigtig godt par, og vi forstår hinanden godt. Så på den måde er vi rigtig godt sat sammen, forklarer hun til Realityportalen.dk og tilføjer, at der særligt er én ting, der har overrasket hende:
– Jeg vidste ikke, hvad jeg lige skulle forvente af det, men det er kommet bag på mig, hvor meget det lige fylder i mit hoved hele tiden. Både fordi det er sjovt og svært. Det er virkelig en stor del af mine tanker i øjeblikket, selvom jeg jo også laver andre ting ved siden af. Jeg tænker hele tiden på ‘Vild med dans’, og vi har kun været i gang en uges tid, fortæller Neel.
LÆS OGSÅ: WOW: Fem tidligere vindere med i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Her er Britt Bendixens afløser i ‘Vild med dans’
– Hvad skal det ikke ende med, griner Michael, som også er glad for at blive sat sammen med Neel:
– Neel og jeg er rent arbejdsmæssigt, humormæssigt og personlighedsmæssigt et rigtig godt match. Vi griner af de samme fjollede ting, og så er vi begge to nogle arbejdsheste, så det fungerer rigtig godt, og vi skal nok blive super klar til den 13. september, lyder det fra ham.
Se Neel og Michael i ‘Vild med dans’ på TV 2 den 13. september klokken 20.00.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født