WOW: Remee og Mathilde ført bag lyset af aupair - Her & Nu

WOW: Remee og Mathilde ført bag lyset af aupair

Remee og Mathilde fik sig noget af et chok, da de opdagede, hvad deres aupair havde gjort.

Af Louise Vilsbøl - 17. august 2019 kl. 08:55

I den nye sæson af ‘Remee og Mathilde’ finder parret ud af, at deres aupair igennem længere tid har lagt billeder af sig selv iført Mathildes tøj på Instagram. Her kan man se hende rundt omkring på forskellige lokationer i huset iført tøjet, og hun sælger endda også tøjer og opgiver parrets adresse på det sociale medie. Det kom som et chok for det ellers så rummelige par, og der måtte de trække en streg i sandet.
– Vi løste situationen sådan egentlig præcist og samme dag, fortæller Remee i programmet, og Mathilde supplerer:
– Det skulle bare gå hurtigt med at få hende ud, selvfølgelig på en god måde og også ved at tage vare på hende efterfølgende, men jeg havde det bare sådan, at hun kan ikke sove i vores hus én til nat.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde udskyder brylluppet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mathilde fortæller, hvordan hun blev gravid efter at have været kærester med Remee i bare fire måneder.

LÆS OGSÅ: Remee taler ud om sin store fiasko

Der ventede flere ubehagelige overraskelser

Parret bookede derfor et hotel til deres fra den dag af tidligere aupair og fik hende ud af huset efter det tillidsbrud, som var kommet meget bag på dem. Det havde da også konsekvenser efterfølgende for især Mathilde, hvis tøj aupairpigen altså havde både brugt og solgt.
– Da hun ligesom var væk, der skulle jeg lige gå i terapi nærmest. Jeg havde sådan et enormt behov for at gøre enormt meget rent, fordi hun også viste sig at have sådan nogle biller og snacks nede i kælderen, og det var bare sådan, ej hvor er det klamt. Og så var det ligesom, da jeg havde gjort det, så vaskede jeg  hendes dårlige energi væk, fortæller Mathilde.
LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt
Historien melder ikke noget om, hvorvidt parret har fået en ny aupair eller ikke har turdet kaste sig ud i det igen. De fortæller dog, at de allerede fra begyndelsen havde en dårlig mavefornemmelse med aupairen, men de forsøgte at give det en chance – en anden gang vil de dog følge deres mavefornemmelse.
Se de første to afsnit af den nye sæson af ‘Remee og Mathilde’ allerede nu på DPlay.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe melder sig til ‘Robinson’

Læs mere om