HOT NEWS: 'Vild med dans'-babe har født

Danseren og skuespilleren har fået endnu et medlem til familien.

Af Jonas Sand - 9. august 2019 kl. 19:58

Lykken var stor hos Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard, da de sidste år blev gift med hinanden, og den var formentlig endnu større, da de i april afslørede over for HER&NU, at to denne sommer ville blive til tre hjemme hos dem.
Her var Claudia seks måneder henne, og både den tidligere ‘Vild med dans’-danser og skuespilleren havde svært ved at skjule den store glæde.
LÆS OGSÅ: Vender Claudia Rex tilbage til ‘Vild med dans’?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Vild med dans’-vinder er tilbage i programmet
– Vi vil egentlig ikke fortælle så meget andet lige nu, end at vi venter et barn, og vi glæder os herre, sindssygt meget. Jeg har især ventet rigtig længe på at få lov at råbe det højt, så det er dejligt endelig at komme ud med det, fortalte en glad Pelle Emil.
Og nu er det slut med at glæde sig. Claudia Rex har nemlig født, og familien har fået det ekstra medlem. Det afslører hun på Instagram.
– To blev til tre, skriver hun kort til billedet af parrets hænder, og hun løfter altså ikke sløret for, hvornår hun fødte – eller hvilket køn familien har fået tilføjet.
SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-stjerne venter barn med kæresten
Lidt flere ord sætter Pelle Emil på oplevelsen.
– Jeg troede måske ikke helt 100 procent på det, når alle sagde det, men mit hjerte eksploderede af lykke forleden nat, og forelskelsen i noget som helst væsen har ALDRIG været større og vildere. I øvrigt er min respekt for Claudia Rex (og kvinder generelt!) voldsomt forøget, skriver han.
Herunder kan du se de opslag, parret har delt:

 

View this post on Instagram

 

To blev til tre ❤️?❤️

A post shared by Claudia Rex (@claudirex) on


LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Vild med dans’-vært skal skilles