WOW: Fem tidligere vindere med i 'Vild med dans' - Her & Nu

WOW: Fem tidligere vindere med i 'Vild med dans'

Der er nok at glæde sig til, når det populære TV 2-program vender tilbage på skærmen.

Af Louise Vilsbøl - 15. august 2019 kl. 11:00

Inden længe er der premiere på den 16. sæson af ‘Vild med dans’, og TV2 har netop afsløret navnene på de 12 professionelle dansere, der skal svinge de modige nydansere rundt i på dansegulvet.
Noget tyder på, at konkurrencen bliver hård igen i år, for blandt danserne er der hele fem tidligere vindere, som i år vil give de øvrige dansere kamp til stregen om det prestigefyldte trofæ og sejren i ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: Her er Britt Bendixens samlever: 20 år med Marianne
Sidste år var 21-årige Asta Björks første sæson i ‘Vild med dans’, alligevel endte hun med at vinde sammen med skuespiller Simon Stenspil, mon hun kan gentage succesen i år? Klar til kamp står også vinderen fra 2017, Michael Olesen, der vandt sammen med Sofie Lassen-Kahlke, og i år indtager han dansegulvet for 13. gang.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og ‘Paradise’-Nicolai: Klar til børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Silas Holst fortælle om forskellen på mænd og kvinder efter en abort.

SE BILLEDERNE: Så smadret er Silas Holsts bil
Silas Holst er tilbage efter fire års pause fra ‘Vild med dans’, og mon ikke, han er klar til at give den gas. Silas har vundet programmet to gange, første gang var i 2011 med skiløberen Sophie Fjellvang Sølling, anden gang var i 2014 med den daværende vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Thomas Evers Poulsen er den mest erfarne mandlige professionelle danser, idet han har deltaget i 14 sæsoner og sågar siddet bag dommerbordet et enkelt år. Han har vundet ‘Vild med dans’ to gange, først i 2005 med skuespiller Mia Lyhne og igen i 2015 med Ena Spottag.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født
Morten Kjeldgaard er med for ottende gang, hvoraf det er blevet til en enkelt sejr i 2016 sammen med bokseren Sarah Mahfoud. Karina Frimodt har været med i hele ni sæsoner af programmet, men hun har aldrig vundet. Hendes bedste placering var som nummer 2 sammen med Uffe Holm i 2013.
Mie Martha Moltke har ligesom Thomas Evers Poulsen været med i 14 sæsoner af programmet, men hun har aldrig fået mere end en fjerdeplads i programmet.
LÆS OGSÅ: WOW: Silas og ‘Paradise’-hunk får kærlighedstatoveringer
Frederik Nonnemann er med for syvende gang, , Jenna Bagge er med for sjette gang, Mille Funk er med for femte gang, og Marc Christensen er med for fjerde gang
Martin Reichhart er den eneste nye professionel danser i årets ‘Vild med dans. Han er 36 år, og bag sig har ifølge tv2.dk en mere end 10 år lang karriere som aktiv professionel turneringsdanser, underviser og dommer ved konkurrencer. Han har desuden en ph.d. i medicin og har siden 2016 undervist og forsket ved University of Oxford i England.
LÆS OGSÅ: Stor 80’er-stjerne med i ‘Vild med dans’