HOT NEWS: Her er Britt Bendixens afløser i 'Vild med dans' - Her & Nu

HOT NEWS: Her er Britt Bendixens afløser i 'Vild med dans'

Nu afsløres det, hvilket kendt ansigt der skal sidde i dommerpanelet i den nye sæson ‘Vild med dans’.

Af Emilie Holm Egebro - 19. august 2019 kl. 09:00

Det var en trist Britt Bendixen, der for en måned siden kunne fortælle, at hun desværre måtte melde afbud som dommer til den kommende sæson af ‘Vild med dans’.
– Jeg kan desværre ikke være med i ‘Vild med dans’, fordi jeg skal have lavet en bypassoperation, bekræftede 77-årige Britt Bendixen dengang overfor TV 2, og i sidste uge kunne hun fortælle, at der var godt nyt, idet operationen var overstået med succes.
LÆS OGSÅ: WOW: Fem tidligere vindere med i ‘Vild med dans’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Robert Hansen fortæller om sin store operation.

LÆS OGSÅ: Her er Britt Bendixens samlever: 20 år med Marianne
– Det er en stor operation, og det har været en voldsom omgang, men jeg får det bedre og bedre for hver, dag der går, så jeg forventer igen at kunne danse Fandango om godt og vel to måneder. Jeg har været så glad for alle de mange kærlige hilsner, jeg har modtaget fra de mange ‘Vild med dans’-fans, sagde Britt Bendixen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født
LÆS OGSÅ: Stor 80’er-stjerne med i ‘Vild med dans’
Hvem det er, der skal afløse Britt Bendixens dommerpost i ‘Vild med dans’, har indtil nu været hemmeligt, men nu løfter TV 2 sløret for, at vi får et gensyn med Marianne Eihilt.

Marianne Eihilt (Foto: Privat)


– Jeg blev beæret over, at jeg blev spurgt, om jeg ville sidde ved dommerbordet i år. Jeg skulle lige vende det et par gange med mig selv, for jeg havde ikke set for mig, at det nogensinde skulle blive aktuelt. Men jeg har en meget ydmyg tilgang til det, siger Marianne Eihilt til TV 2.
Marianne Eihilt var senest med som professionel danser, da hun i 2011 dansede med Tommy Kenter, og hun har ligeledes gæsteoptrådt i programmet i forbindelse med ‘Vild med dans – Knæk Cancer’. Udenfor tv-skærmen er den velkendte danser vant til at fungere som dommer til dansekonkurrencer.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Populær skuespiller med i ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål
– Jeg skal ikke prøve at være Britt Bendixen – jeg skal være min egen. Som underviser bruger jeg ofte billeder, når jeg skal give gode råd til danseparrene. Det tror jeg vil gå igen, når jeg skal være dommer i Vild med dans, siger Marianne Eihilt, der både har danseskoler i Viby J, Risskov og Randers.
Marianne Eihilt har medvirket i ‘Vild med dans’ seks gange og har vundet to gange. Det var i 2007 med Robert Hansen og i 2008 med Joachim B. Olsen.
Den dobbelte ‘Vild med dans’-vinder har i sin egen karriere blandt andet vundet sølv til EM og VM i 10-danse, samt sølv til EM standard for professionelle i 2006.
LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst
LÆS OGSÅ: ‘Løvens hule’-stjerne med i ‘Vild med dans’