TV 2 afslører nyt 'Vild med dans'-koncept

Førstepræmien i det nye program er blandt andet en optræden i ‘Vild med dans’.

Af Louise Vilsbøl - 2. september 2019 kl. 16:55
I næste uge er der premiere på den nye sæson af ‘Vild med dans’, og at dømme på seertallene gennem de foregående 15 sæsoner er der ikke noget, der tyder på, at seerne har fået nok af danseglæden. Derfor har TV 2 valgt at spille bolden op og komme med en konkurrent til deres eget tv-program.

De er nemlig netop gået i gang med castingen til et nyt underholdningsprogram, som blander kærligheden for dans og kærligheden for talentprogrammer. I ‘Den vildeste danser’, som er en dansk version af det britiske program ‘The Greatest Dancer’ vil de tre dansekaptajner Sonny Fredie Pedersen, Mille Gori og Silas Holst lede efter de største dansetalenter i Danmark.
LÆS OGSÅ: Remee fik en hård start på livet som far

– Det er et friskt og fagligt hold af kaptajner, og jeg glæder mig til at se dem kaste sig ud i opgaven. De kommer med hver sin baggrund, men med samme kæmpe passion. De lever og ånder dans og vil gerne investere alt af dem selv i programmerne. Det bliver legesygt og topprofessionelt på samme tid, når vi skal følge dem guide og træne hver sit hold af talenter, siger TV 2s underholdningsredaktør Thomas Richardt Strøbech.
LÆS OGSÅ: WOW: Fem tidligere vindere med i ‘Vild med dans’
Hvis du er den, som TV 2 leder efter, så er det nu, du skal melde dig til. Alle kan stille op i konkurrencen – ung som gammel, amatør som professionel, solo som gruppe. Er du blandt de dansere, der kommer videre til liveshows, får du chancen for et helt unikt samarbejde med en af de tre dansekaptajner, måske endda hele vejen til finalen. Her kæmper man om en førstepræmie på 100.000 kroner og en optræden i ‘Vild med dans’.
LÆS OGSÅ: Her er Britt Bendixens afløser i ‘Vild med dans’
Du kan melde dig til her.
Programmerne produceres i slutningen af 2019 og i første halvdel af 2020. Det vides endnu ikke, hvornår de rammer TV 2, men at dømme ud fra præmien må det i hvert fald være inden ‘Vild med dans’ ruller over skærmen til næste år.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe har født