AFSTEMNING: Hvem er årets realitypar?

Hvem skal være årets par 2020? Læs om alle de søde par og stem på din favorit!

Af Lykke Buhl - 26. december 2020 kl. 14:53

Hvad udgør et godt par? Det er helt op til dig, for du skal nemlig hjælpe os med at kåre ‘Årets realitypar 2020’!

Vi har samlet de par, som har lukket os ind i deres forhold på godt og ondt, og som vi igennem 2020 har heppet på enten gennem tv-skærmen eller de sociale medier. Nu skal du så vælge hvilket af de 17 par, der mest fortjener titlen som ‘Årets par 2020’!

Læs om alle de søde par og stem på dit favoritpar herunder!

LÆS OGSÅ: De blev årets par 2019

Hvem skal være årets par 2020?

 • Geggo & Cengiz fra 'Familien på Bryggen' (29%, 2.821 Votes)
 • Simone og Philip fra 'Paradise Hotel' (15%, 1.478 Votes)
 • Stine & Niels fra 'Landmand søger kærlighed' (10%, 989 Votes)
 • Tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen (8%, 787 Votes)
 • Anna & Oliver fra 'Paradise Hotel' (7%, 725 Votes)
 • Irina & Morten fra 'The Olsens' (6%, 555 Votes)
 • Caroline & Emil fra 'Den store bagedyst' (4%, 401 Votes)
 • Tyren & Lærke fra 'Ex on the Beach' (4%, 393 Votes)
 • Jonass & Asta fra 'Paradise' og 'Vild med dans' (4%, 372 Votes)
 • Türker og Sarah fra 'Paradise Hotel' (3%, 326 Votes)
 • Robert & Nynne fra 'Vild med dans' og 'Divaer i junglen' (3%, 253 Votes)
 • Remee & Mathilde fra 'Remee & Mathilde' (2%, 199 Votes)
 • Janni & Karsten Ree fra 'Forsidefruer' (2%, 195 Votes)
 • Bendtner & Philine fra 'Bendtner & Philine' (1%, 139 Votes)
 • Robin & Mathilde fra 'Ex on the Beach' og 'Årgang 0' (1%, 133 Votes)
 • Michael og Katrine fra 'Gift ved første blik' (1%, 59 Votes)
 • Mark og Sarah Amalie fra 'Ex on the Beach' (0%, 41 Votes)

Total Voters: 9.866

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemningen slutter mandag d. 28. december kl. 23.59

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet ‘Vild med dans’


Herunder kan du læse mere om de nominerede par

1. Anna & Oliver fra ‘Paradise Hotel’

Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).

I juni måned 2019 kunne en stolt Oliver Erngart, som vi lærte at kende i ‘Love Island’, fortælle, at han havde fundet kærligheden på ny, efter han gik fra sin ‘Love Island’-kæreste Julie.

Siden vidste det sig, at det selvfølgelig var i ‘Paradise Hotel 2020’, at Oliver havde fundet sin Anna Seneca. I programmet så vi deres kærlighed blomstre, og efter hjemkomsten fortsatte parret ufortrødent deres forhold.

I dag bor parret sammen og driver en fælles online træningsvirksomhed, som man blandt andet kunne følge med i den nye sæson af ‘Boss Ladies’. Ikke mindst så venter parret en lille dreng sammen til maj 2021.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver afslører sønnens navne


2. Caroline & Emil fra ‘Den store bagedyst’

Caroline og Emil fra ‘Den store bagedyst’ (Foto: Privat)

For første gang i ‘Den store bagedyst’-historien, kom der et vaskeægte kærestepar ud af programmet. Det var nemlig deltagerne Emil og Caroline, der faldt for hinanden allerede i de indledende forberedelser til kagekonkurrencen, der blev optaget i maj. Da kysset så faldt midt i bageteltet, da Emil vandt mesterbagerforklæde i program to, så var der ingen tvivl om, hvad klokken havde slået.

I dag er det søde par stadig sammen, og de bruger gerne tiden til at bage søde sager sammen. Derudover pønser Caroline på at flytte fra Hedehusene ved Roskilde og så om til den arkitektstuderende Emil i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Emil om Carolines ‘Bagedyst’-exit: Jeg håbede ikke, hun ville komme så langt


3. Tyren & Lærke fra ‘Ex on the Beach’

Asbjørn må forklare sig, da Lærke pludselig kommer ind i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Dplay)

Allerede inden, at 21-årige Asbjørn ‘Tyren’ Nielsen tjekkede ind i femte sæson af ‘Ex on the Beach’, fortalte han, at han faktisk havde en dame derhjemme, som han var så godt som kærester med. Hun viste sig at være 20-årige Lærke, og hun kom selvfølgelig også ind i den aktuelle sæson af knaldeprogrammet.

Hurtigt blev Tyren blød som smør og viste en romantisk side af sig selv, som mange nok ikke havde set før. Men det er ikke gået udelukkende godt for parret ind i ‘Ex on the Beach’-villaen, hvor de ikke altid har været på bølgelængde med, hvor seriøst deres forhold er.

I dag vil hverken Lærke eller Asbjørn fortælle, hvordan deres forhold til hinanden ser ud, fordi de vil have, at vi skal vente og se, hvordan ‘Ex on the Beach’ udvikler sig. I august, da optagelserne var slut, kom Asbjørn dog til at røbe, at han var sammen med en rigtig dejlig pige, så mon ikke, at det hele er endt lykkeligt?

LÆS OGSÅ: Endelig får Tyren skovlen under Lærke, men så sker der noget..


4. Janni & Karsten Ree fra ‘Forsidefruer’

Janni & Karsten (Foto: TV3)

Ægteparret Janni Ree, 50, og Karsten Ree, 75, har været gift i fem år, og til daglig bor de i en overdådig strandvejsvilla i Vedbæk, som de deler med deres to små mopser. Man har kunne følge det skægge par i ‘Forsidefruer’ og tidligere i deres egen ‘Janni & Karsten’-serie.

Janni og Karsten er bestemt et umage par, og mens Janni er romantiker, så er Karsten slet ikke til den slags. Det kommer der meget sjov ud af, og stadig kan ingen være i tvivl om, at parret elsker hinanden og nyder hverdagen sammen i fulde drag.

LÆS OGSÅ: Nathalie afslører: Det pinligste, Janni og Karsten har gjort


5. Simone og Philip fra ‘Paradise Hotel’

Philip og Simone i deres nye hjem i Slagelse (Foto: Rikke Lynge)

Simone og Philip fandt sammen, da de deltog i ‘Paradise Hotel’ 2017. Parret flyttede sammen i Slagelse og var netop begyndt at tale om børn, da forholdet brat stoppede i april 2019. Det så sort ud for forholdet, der rygtedes at være brudt op på grund af utroskab, men parret vedblev at være gode venner.

Til ‘Paradise 2020’-forpremieren i midt december 2019 stod Philip og Simone så frem og fortalte, at kærligheden aldrig var døet ud, for nu var de sammen som kærester igen.

I juli 2020 afslørede parret så, at de ventede en søn sammen. Simone og Philip fandt siden et nyt hjem i Slagelse med plads til deres lille søn, som netop er kommet til verden om morgenen tirsdag d. 22. december, og parret er lykkelige over deres lille familie.

LÆS OGSÅ: Simone åbner op: Derfor slog Philip og jeg op


6. Stine & Niels fra ‘Landmand søger kærlighed’

Stine og Niels fra ‘Landmand søger kærlighed'(Foto: Anders Brohus/TV 2)

Vi kunne alle følge med, da den 27-årige landmand Stine Marthine Pedersen fik sin Niels, 23, i den seneste sæson af TV2s datingprogram ‘Landmand søger kærlighed’.

I dag har parret været sammen i et halvt år, og efter nytår flytter de forelskede landmænd sammen i Brørup i Jylland, hvor Niels’ forældre har et landbrug, som han gerne vil være en del af. Stine derimod skal til at læse til lærer på en delvis online uddannelse, så hun stadig kan passe køer.

LÆS OGSÅ: Stine og Niels træffer stor beslutning: Vi er sikre i vores valg


7. Irina & Morten fra ‘The Olsens’

Morten Olsen, Irina Olsen og deres datter Allessia i hjemmet i Nivå (Foto: Janus Nielsen)

‘Vild med dans’-deltager og dj Morten ‘Faustix’ Olsen blev gift med beautyinfluenceren og realitybaben Irina Olsen i september 2019, som man også efterfølgende kunne se i parrets realityprogram ‘The Olsens’. Parret har sammen datteren Allessia på fem år – og er åbne overfor snart at få endnu et barn sammen.

Morten og Irina har været sammen siden 2014, men i 2017 gik de fra hinanden på grund af Mortens alkoholmisbrug, som de var meget åbne omkring. Heldigvis gik der kun et halvt år, før parret fandt sammen igen, og siden har Morten været ædru. Efter de fandt sammen igen, så er parret blevet gift, har købt hus i nordsjællandske Nivå og lavet to sæsoner af ‘The Olsens’, hvor man følger familiens liv.

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to


8. Türker og Sarah fra ‘Paradise Hotel’

Der er ingen tvivl om, at Türker og Sarah i den grad har fundet kærligheden sammen igen (Foto: Anthon Unger).

Der har været en del turbulens mellem ‘Paradise’-parret Sarah Tiedt og Türker Alici. Men i maj 2020 bekræftede parret, at de havde fundet sammen som kærester for tredje gang og atter var flyttet sammen i Århus.

Siden er det heldigvis kun gået fremad for parret, der virker til at have fundet en lykkelig balance sammen – og så har de også fået den fælles kanin Ajo! På det seneste er de også begyndt at spøge lidt med, om de ikke også snart skulle bringe nogle babyer til verden, så hvem ved, hvad 2021 bringer for det søde par!

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud


9. Mark og Sarah Amalie fra ‘Ex on the Beach’

Sarah Amalie Kristiansen og Mark Bøgelund fandt hinanden efter deltagelsen i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Janus Nielsen)

Mark Bøgelund og Sarah Amalie Kristiansen mødte hinanden gennem tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ sidste år, og efter hjemkomsten blomstrede kærligheden mellem de to og har gjort det lige siden. I dag bor parret i en lejlighed i Glostrup sammen, og så er de blevet forældre til deres første fælles barn, datteren Fillippa på et halvt år.

Mark har i forvejen døtrene Manila og Marina med ekskæresten Monique Von Appen, som han fandt sammen med i ‘Robinson Ekspeditionen’. Sarah Amalie har heldigvis et skønt forhold til Marks to døtre, som der også er plads til i lejligheden i Glostrup.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Mark og Sarah Amalie er blevet forældre


10. Jonass & Asta fra ‘Paradise’ og ‘Vild med dans’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Asta Björk Ivarsdottir (@astaivars)

Mange havde nok ikke set dette par komme! Men i maj måned havde de deres første date, og i august var det officielt! ‘Vild med dans’-danser Asta Björk og ‘Paradise Hotel’-deltageren Jonass Jannec Jensen er kærester!

I den søde december måned flyttede parret tilmed sammen i Astas lejlighed på Frederiksberg, og i mellemtiden venter de på, at de d. 1. februar kan få nøglerne til deres nye fælles hjem i Kokkedal.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Asta og Jonass jubler: Det er et stort skridt


11. Tv-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen

Joakim Ingversen og Sofie Linde til Zulu Comedy Galla (Foto: Janus Nielsen).

Joakim Ingversen og Sofie Linde kender vi begge for deres værtsroller på tv. Parret blev kærester i 2016, men de havde været venner i flere år, før en våd bytur fik dem til at slå øjnene op for hinanden. Lidt over et år efter, de fandt sammen, blev de gift på Københavns Rådhus i december 2018.

Parret har sammen datteren Trine på 2,5 år og snart kommer baby nummer to, en lille pige, som Sofie Linde har termin med i januar 2021. Familien bor sammen i København.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i den søde ventetid: Mit mareridt


12. Robin & Mathilde fra ‘Ex’ og ‘Årgang 0’

Robin og Mathilde tog sammen til reception for åbningen af Türkers donutkæde Bronuts i København (Foto: Anthon Unger)

Selvom det tog laaang tid, før ‘Ex on the Beach’-hunken Robin Christensen og ‘Årgang 0’-Mathilde Mulvad Beuschau kaldte sig for kærester, så har de siden maj 2020 dårligt veget fra hinandens side.

På trods af, de stadig har hver deres lejlighed, så betragter de det som om, at de bor sammen, da de er sammen hver dag og nat. Parret fik da i august også den fælles hund Theo. Og så sidder de faktisk også på samme kontor til hverdag, hvor de har hver deres selvstændige virksomhed som online coaches. Og så er parret da for tiden også aktuelle sammen i tredje sæson af ‘Boss Ladies’.

LÆS OGSÅ: Mathilde afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’


13. Bendtner & Philine fra ‘Bendtner & Philine’

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og hans kæreste, Philine Roepstorff (Foto: Ritzau Scanpix)

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner og modellen Philine Roepstorff har i den grad haft et turbulent forhold. Parret mødte hinanden for første gang til en fest for seks år siden, og umiddelbart derefter begyndte de at ses. Forholdet gik dog frem og tilbage mellem parret, men siden 2018 har de været faste kærester.

Men det er åbenbart også sin sag at være kærester med skandalefodboldspilleren Bendtner. Eksempelvis blev det en stor sag, da Bendtner i november sidste år blev idømt 50 dage med fodlænke for vold mod en taxachauffør, og her støttede Philine, der selv var til stede under episoden, kæresten.

Ikke mindst er parret også kommet igennem utroskab, som det blev afsløret i det allerførste afsnit af parrets nye realityserie ‘Bendtner & Philine’. Her græder Philine ud foran kameraet og afslører, at Bendtner var hende utro efter en julefrokost med hans daværende klub F.C. København, men at hun har valgt at blive sammen med ham.

Siden har Philine ikke lagt skjul på, at kærligheden mellem parret er turbulent, men hver gang kommer de ovenpå igen. Til daglig bor parret sammen i en 13 millioners villa nær Høsterkøb nord for København sammen med deres hund.

LÆS OGSÅ: Philine om forholdet: Vi burde gå fra hinanden hver anden uge


14. Robert & Nynne fra ‘Vild med dans’ og ‘Divaer i junglen’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Robert Hansen (@roberthansen0)

Det kom som ud af det blå, da den 41-årige skuespiller (og tidligere ‘Vild med dans’-vinder) Robert Hansen og den 25-årige realitybabe Nynne Larsen (som vi kender fra ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’) tilbage i september måned stod frem og afslørede, at de var kærester. Men trods den store aldersforskel, så fungerer parret strygende sammen.

Allerede i november flyttede Nynne så ind i Roberts 120 kvadratmeter store lejlighed på Frederiksberg, hvor hans søn, 8-årige Herman, også er hver anden weekend. Heldigvis kommer Nynne – der til daglig studerer på EUX – strålende ud af det med Herman, og Robert og Nynne har da også selv planer om at lave sig nogle børn indenfor den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: Robert og Nynnes babyplaner: Vi vil gerne have en bebs


15. Michael og Katrine fra ‘Gift ved første blik’

Kathrine og Michael blev ‘Gift ved første blik’ (Foto: Marianne Overaa / DR).

Kathrine og Michael blev ‘Gift ved første blik’, som danskerne kunne se på DR1 i 2018. Det gik tilsyneladende kun fremad for parret, der valgte at forblive gift og stadig er det. I programmet kunne man blandt andet se, da Kathrine tog beskeden om, at Michael var jomfru på den helt rigtige måde, så han fik selvtilliden til at være sammen med hende.

Parret har boet sammen i Silkeborg siden programmet, men deltog så i ‘3 x Beliggenhed’ for at finde drømmeboligen i Århus. Det lykkedes dog ikke i programmet, men efterfølgende fandt parret en skøn lejlighed i Viby. Seneste nyt fra parret er, at de netop har købt hus i Odder, som de overtager d. 1. april. Og det er altså i det nye hus, de regner med at deres “familieliv for alvor skal udfolde sig”, som de siger.

Derudover har parret også en fælles blog, som de jævnligt opdaterer.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagers forlovede: Han kvalte mig


16. Geggo & Cengiz fra ‘Familien på Bryggen’

Ægteparret Geggo & Cengiz (Foto: Janus Nielsen)

Ægteparret Geggo og Cengiz behøver dårligt nærmere forklaring. De faste seere af ‘Familien fra Bryggen’ har kunne følge med helt fra forholdets spæde start og frem til i dag, hvor Geggo og Cengiz er lykkeligt gift og deler døtrene Alba og nyfødte Sia.

Derudover deler Geggo og Cengiz også arbejdsliv, ikke mindst som øjeguf på TV3, men blandt andet også senest på deres fælles projekt ‘Stjerne Boksning’. Som ‘Familien fra Bryggen’-fans vil vide, så nyder Geggo og Cengiz hinandens selskab og har været så godt som uadskillelige siden, de først fandt sammen.

LÆS OGSÅ: Geggo jubler: Har fået kørekort


17. Remee & Mathilde fra ‘Remee & Mathilde’

Remee & Mathilde. (Foto: Per Arnesen)

Den 46-årige musikproducer Remee Jackman og den 28-årige model Mathilde Gøhler har sammen den 5-årige datter Kenya Veneda Gøhler Jackman, som Mathilde blev gravid med, da forholdet mellem det celebre par var kun fire måneder gammelt. Derudover har Remee også den nu 21-årige datter Emma fra en tidligere affære med veninden Charlotte.

Parret blev forlovet i 2017, hvor Remee friede til Mathilde under sin 43 års fødselsdag. Siden er brylluppet dog blev udskudt et par gange. Siden 2019 har parret åbnet op for deres forhold og hverdag i programmet ‘Remee & Mathilde’, hvor de også har fortalt, at de gerne snart vil have deres fælles kærlighedsbarn nummer to.

LÆS OGSÅ: Remee deltager i alternative gudstjenester

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist