HOT NEWS! Tyren er ikke længere single - Her & Nu

HOT NEWS! Tyren er ikke længere single

‘Ex on the Beach’-Asbjørn er færdig med engangsknald. Han vil have en pige, som han kan snakke med, holde om og stå op til om morgenen. Og det tror han, han har fundet nu.

Af Lærke Stræde - 31. august 2020 kl. 11:17

Asbjørn Nielsen fik sig lidt af et ry, da han medvirkede i den fjerde sæson af det kåde Dplay-program ‘Ex on the Beach’. Med kaldenavnet ‘Tyren’ indtog han villaen med store armbevægelser og en udtalt kærlighed til kunkønnet. Faktisk var hans pigeinteresse så stor, at det på et tidspunkt fik villaens hunløver til at rotte sig sammen og bide fra sig, og herfra kom ‘Tyren’ for alvor på prøve.

Men faktisk er det én stor misforståelse, at det 21-årige hunk er en player. Står det til ham, så trives han allerbedst i et parforhold. Det skal bare være den rigtige. Og det lader det til, at han har fundet nu.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Marcs romance varede et halvt år

– Jeg er super meget kærestetypen, og det har jeg altid været. Jeg er bare super kræsen, fortæller Asbjørn til Realityportalen og fortsætter:

– Men jeg ses faktisk med en rigtig sød pige nu.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Selvom realitystjernen fra Kolding er sparsom med detaljerne om hende, så vil han gerne afsløre, at han ikke længere er at finde på singlemarkedet.

– Hun er 20 år, og jeg har kendt hende i rigtig lang tid efterhånden. Og ja, jeg er “off the market”, så længe hun gider mig, fortæller han.

Kysset mange frøer, før han fandt prinsessen

Efter oplevelsen i Brasilien skulle Abjsørn vænne sig til at være et kendt realityansigt. Pigerne stod i kø, og det nød han i fulde drag. For en stund. Der manglede nemlig stadigvæk noget.

– Da jeg kom hjem fra ‘Ex’ i sin tid, ville jeg bare gerne hygge mig og have det sjovt uden nogen at stå til ansvar overfor. Men som månederne gik, havde man kysset de frøer, der skulle kysses, og man begyndte at søge efter noget andet end et hurtigt knald, lyder det fra det blødsødne tyr, som fortsætter:

– Jeg ønsker at have en i mit liv, der gør mig glad, giver mig sommerfugle i maven, en jeg altid kan snakke med, stå op til om morgenen, holde om, kysse med og have sex med. Forhåbentlig har jeg fundet det nu.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’: Vi har fået nok!

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne afslører: Min eksmand overvågede mig konstant

Læs mere om