Simone åbner op: Derfor slog vi op

Simone åbner nu op om den turbulens, der har været i hende og Philips forhold.

Af Lykke Buhl - 30. november 2020 kl. 16:54

24-årige Simone Hvenegaard og 31-årige Philip May venter sønnen Vilmar sammen til slutningen af december. Men deres forhold har været en rutchebanetur, hvor de to kommende forældre dog aldrig helt har sluppet hinanden af syne.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Det mener jeg om, at Amalies datter også skal hedde Hanna

To gange er parret nemlig gået fra hinanden, men hver gang har de fundet hinanden igen. Første gang var for tre år siden, omtrent et år efter, at deres kærlighedshistorie startede i ‘Paradise Hotel’ 2017.

– Der har jo været lidt bump på vejen, og det har jo blandt andet været.. Ja, mig, der har været en idiot, det har været Philip, der måske har haft en livstil, jeg har været uforstående overfor, forklarer Simone i podcasten ‘Krigens reality‘, hvor Philip over seks afsnit ser de dæmoner, der har fulgt med hans fortid som soldat, i øjnene.

LÆS OGSÅ: Geggo har fået kørekort

Simone begyndte at blive skeptisk omkring Philip, da parret kom hjem fra ‘Paradise Hotel’. Her måtte Simone pludselig lægge øre til en masse dramatiske historier om sin nye ‘Paradise’-flamme.

– Da jeg kom hjem fra Mexico, der får jeg jo nogle ting at vide omkring Philip, omkring at han har et misbrug, og at han er voldelig, og ja, at han har en gæld og alt sådan noget. Og en ting er, altså inde på hotellet i Mexico, der snakker vi jo ikke om ting hjemmefra, fordi det må vi ikke for produktionen, så det var noget af en omvæltning at komme hjem og få sådan nogle ting at vide, fordi det går meget imod mine værdier, forklarer Simone.

Når Simone konfronterede Philip med rygterne, så afviste han dem blankt, og Simone valgte at stole på ham. I februar 2017 blev parret så officielt kærester.

LÆS OGSÅ: Ida afslører: Her er sandheden om mig og Fie Laursen

“Der tegnede sig et mærkeligt billede”

Som månederne gik, så begyndte Simone dog at blive mere og mere i tvivl om, hvorvidt Philip nu også fortalte hende sandheden.

– Så begyndte jeg bare at syntes, der tegnede sig sådan et mærkeligt billede. Der var jo virkelig lukket ind til ham. Det var som om, jeg var i forhold med én, jeg kun kendte 50% af, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Anne måtte på skadestuen efter finaleshowet

Folk blev ved med at advare Simone om Philip, og til sidst krøb Philip til korset og indrømmede overfor hende, at han havde et misbrug.

– Jeg fik det på fornemmelsen, fordi folk sagde det. De blev ved med at sige det – til koncerter og alt sådan noget, og det frustrerede mig, fordi Philip fortalte jo mig noget andet. Men ja, det var han så ærlig om. Men der havde jeg jo forelsket mig i manden, og han sagde også: “Jamen, hvis jeg havde sagt det til dig, så havde vi jo aldrig været sammen den dag i dag!”. Nej, narrøv, griner Simone, der endelig havde fået åbnet op ind til den anden side af Philip.

LÆS OGSÅ: Silas Holst svarer på skarp kritik

Da kortene var lagt på bordet, kunne Philip pludselig græde foran Simone, og han fik søgt den professionelle hjælp, han havde brug for i form af et ophold på et misbrugscenter og psykologsamtaler. Ikke mindst forstod Simone nu, at weekenderne fyldt med stoffer og alkohol var Philips flugt fra hans traumatiske fortid – og et symptom på hans PTSD, der kom fra hans faldne kammerater i krigen i Afghanistan og under en fatal øvelse på Oksbøl Kaserne.

– Så åbnede han op overfor mig, og så fik jeg jo dårlig samvittighed, fordi jeg har jo ikke været den sødeste kæreste, fordi jeg har ikke kunnet forstå ham. Og det var egentligt en lettelse, både for ham og mig, forklarer Simone.

Du kan høre de tre første afsnit ud af seks af P3-podcasten ‘Krigens reality’ HER.

LÆS OGSÅ: Philip vil starte en fædregruppe


Philip og Simones kærlighedshistorie

Simone og Philip fandt sammen, da de begge deltog i ‘Paradise Hotel’ 2017, som Simone bekendt endte med at vinde sammen med partneren Anders.

Philip & Simone i ‘Paradise Hotel 2017’

Philip og Simone i ‘Paradise Hotel 2017’ (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Laber i læder: Go’ Stil med Annette Heick

I februar 2017 blev Philip og Simone så officielt kærester, og de flyttede efterfølgende sammen i Simones toværelses lejlighed i Slagelse. Men i november måned 2017 braste kærligheden, kun to måneder efter at parret var flyttet sammen.

– Vi var to forskellige steder i vores liv og ikke specielt gode for hinanden, så vi valgte at stoppe det nu, fortalte Philip dengang, og Simone understregede, at det var en hård, men fælles beslutning.

Simone og Philip før, de slog op første gang

Philip og Simone i maj 2017 (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald giver nye detaljer om brorens død

Philip stoppede dog aldrig med at kæmpe for Simone, og i april 2018 afslørede parret så, at de havde overkommet deres forskelligheder og havde fundet sammen igen – og ikke mindst var flyttet sammen igen.

– Philip og jeg har haft nogle gode snakke, men vi er også blevet klogere på hinanden i den tid, vi ikke har været sammen. Vi lærer hinanden bedre at kende hele tiden samtidig med, at vi nu også har prøvet at være hver for sig. Det føles bare ikke rigtigt, forklarede Simone, da hun afslørede, at parret igen var kærester.

Simone og Philip kort efter, de havde fundet sammen igen

Simone forstår i dag Philip meget bedre, og hun er stolt af ham (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg tog 15 kilo på efter optagelserne

Siden holdt Simone og Philip støt sammen, og de var netop begyndt at tale seriøst om at skulle til at stifte en familie sammen, da forholdet stoppede brat i april 2019.

Offentligheden har dog aldrig fået lov at få indsigt i, hvad der gik galt mellem parret, men det rygtedes, at årsagen til bruddet skulle have været, at Simone havde været Philip utro med Boris Laursen, som deltog i samme ‘Paradise Hotel’-sæson som dem.

Parret virkede lykkelige sammen, da de mødte op til ‘Paradise Hotel 2019’-forpremieren i marts 2019

Simone og Philip fra ‘Paradise Hotel’ (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Simone og Philip afslører sød historie om undfangelsesdagen

Det rygte afviste Simone dog hårdnakket.

– Der er rigtigt mange teorier omkring, hvorfor Philip og jeg gik fra hinanden. Jeg kommer ikke til at kommentere på, hvad der er sket mellem os – i ren respekt for Philip og mig selv. Vi er meget private, og det er en sag, der kun vedkommer os. Men jeg vil sige så meget, at jeg afkræfter, at Boris var årsagen til vores brud, fastslog Simone.

Til forpremieren på ‘Paradise 2020’ afslørede parret, at de var sammen igen-igen

Philip og Simone (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

Til ‘Paradise 2020’-forpremieren i midt december 2019 stod parret så frem og fortalte, at kærligheden aldrig var døet ud, og at de nu var sammen som kærester igen.

I juli 2020 afslørede parret så, at de venter en dreng, der skal hedde Vilmar, sammen til slut december.

I dag bor parret i deres fælles hjem i Slagelse, hvor de venter deres lille søn

Philip og Simone i deres nyeste hjem i Slagelse (Foto: Rikke Lynge)

LÆS OGSÅ: Tina Lund jubler over børnebørn