Geggo har fået kørekort

Geggo har endelig fået generhvervet sit kørekort, efter hun for et halvt år siden fik det frataget, da hun havde kørt vanvidskørsel.

Af Lykke Buhl - 30. november 2020 kl. 10:24

Tilbage i maj måned mistede ‘Familien fra Bryggen’-stjernen Stephanie ‘Geggo’ Karma Salvarli sit kørekort. Hun fik det betinget frakendt efter, hun havde kørt mere end 75% hurtigere end den tilladte fartgrænsen.

LÆS OGSÅ: Silas Holst svarer på skarp kritik

I oktober bestod Geggo så sin teoriprøve, og denne torsdag bestod hun så også sin køreprøve, hvilket betyder, at hun dermed har generhvervet sit kørekort.

– Tillykke til Gegs med kørekortet. Vis hensyn ny bilist, skriver Brøndby Køreskole, hvor Geggo har generhvervet sit kørekort, på Facebook til et billede af hende.

Herunder kan du se Brøndby Køreskoles opslag

Tillykke til Gegs med kørekortet ✌️ vis hensyn ny bilist 🥰

Slået op af Brøndby KøreskoleTorsdag den 26. november 2020

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald giver nye detaljer om brorens død

Samme dag slog Geggo også selv et billede op fra køreprøven, dog uden at nævne anledningen.

Her ser man hende sammen med kørelæreren Daniel Rasmussen, der ejer Brøndby Køreskole, og som man blandt andet kender fra TV2 Zulu-successen ‘Kørelærerne’.

Herunder kan du se Geggos opslag

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo)

LÆS OGSÅ: Geggo ser tilbage: Jeg er lykkeligere end nogensinde

Har allerede fået et klip i kortet

I den seneste sæson af ‘Familien fra Bryggen’ afslørede Geggo og Cengiz, at Geggo allerede har fået et klip i det kørekort, som hun netop har generhvervet sig – og klippet skyldes endnu engang en fartforseelse.

– Men ikke nok med det: Så er det det samme sted som sidste gang, hun fik taget sit kørekort. Så lærer man sgu ikke af sine fejl – det gør man sgu ikke, lød det grinende fra Cengiz i afsnittet.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

Læs mere om