HOT NEWS! Mark og Sarah Amalie er blevet forældre

Sarah Amalie og Marks datter er kommet til verden.

Af Lykke Buhl - 30. juli 2020 kl. 12:12

Sarah Amalie fødte i går nat onsdag en sund og rask pige, der skal hedde Fillippa. Det fortæller de stolte forældre, Mark Bøgelund og Sarah Amalie Kristiansen.

– Vi alle har det rigtig godt! Filippa er så vanvittig nem, lige nu ihvertfald. Alt er godt, Sarah har det fint, hun klarede det rigtig godt, ingen komplikationer, så det er bare så skønt! Vi er faktisk ok trætte og ser frem til at komme hjem senere idag, fortæller den nybagte far Mark til Realityportalen.

Lille Fillippa blev født kl. 01.28 onsdag nat på Hvidovre Hospital, og hun vejer 2.950 gram og er 50 cm lang.

Herunder kan du se et billede af Mark og Sarah Amalies nyfødte datter Fillippa

Mark og Sarah Amalies nyfødte datter Fillippa (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er den danske ‘Ex on the Beach’-villa

Den lille Filippa er Sarah Amalies første barn, samt Mark og Sarahs første fælles barn. Sarah Amalie havde termin d. 27. juli, så hun er kun gået to dage over terminen.

– Det er en dejlig følelse at være blevet mor – lidt uvirkeligt, at jeg er blevet nogens mor! Jeg tror endnu ikke, at det rigtigt er gået helt op for mig, jubler Sarah Amalie til Realityportalen.

Mark og Sarah Amalie mødte hinanden gennem tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ sidste år, og efter hjemkomsten blomstrede kærligheden mellem de to og har gjort det lige siden. I dag bor parret i en lejlighed i Glostrup sammen.

Mark har i forvejen døtrene Manila og Marina med ekskæresten Monique Von Appen, som han fandt sammen med i ‘Robinson Ekspeditionen’. Sarah Amalie har en skønt forhold til Marks to døtre, som der også er plads til i lejligheden i Glostrup.

Herunder kan du se Marks døtre Manila og Marina holde scanningsbilledet for Filippa

Mark har døtrene Manila og Marina med ‘Robinson’-ekskæresten Monique. Døtrene holder scanningsbilledet for den datter, Mark ventede sig med sin nuværende kæreste, Sarah Amalie fra ‘Ex on the Beach’ (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: UH! ‘Familien fra Bryggen’-Didde afslører nye detaljer om kæresten

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er mine vildeste fake-historier