Nathalie afslører: Det pinligste, Janni og Karsten har gjort

Karsten har sine grunde til, hvorfor han havde skidt i en spand og stillet den ud foran hoveddøren, da Jannis datter kom på besøg.

Af Lykke Buhl - 5. september 2020 kl. 09:20

Ægteparret Janni Ree, 50, og Karsten Ree, 75, er bestemt bramfrit par. Det ved enhver, der har set ‘Forsidefruer’ eller ‘Janni & Karsten’-programmerne.

Men i TV2 Østjyllands nye serie ‘Stalker‘ har programmets vært, Anne Troensegaard, alligevel sat sig for at prøve at give kendisparret blussende kinder.

LÆS OGSÅ: Janni Ree taler ud om sexchikane: Antastet af sin tidligere chef

Derfor har hun allieret sig med Janni Rees 24-årige datter, Nathalie Mathorne, der gladeligt fortæller den pinligste historie, hun kan om sin mor og Karsten.

– Den ene gang, hvor jeg havde min mand med op til en kop kaffe, så siger min mor lige pludselig til mig: “Så du den spand, der står ude foran? Han har skidt i den!”, genfortæller Nathalie i afsnittet.

– Jeg synes jo, det er vildt pinligt, men jeg er helt sikker på, at de synes ikke, det er pinligt, griner Nathalie, der gennem to år har været gift med sin mand Mads, som hun venter en søn med.

Herunder kan du se Nathalie med sin mand Mads, da de blev gift i Marmorkirken for to år siden

Nathalie Mathorne og Mads Bislev Jakobsen blev gift i Marmorkirken i København lørdag d. 11. august 2018 (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor

Karsten: Derfor sked jeg i en spand

Nathalie har da også helt ret, for hverken Janni eller Karsten bliver flove, da de i ‘Stalker’ bliver konfronteret med Nathalies udleverende historie.

Tværtimod uddyber Karsten gerne, hvorfor der stod en spand med hans afføring ude foran hoveddøren i parrets Strandvejsvilla i Vedbæk.

– Når du er igennem en operation, sådan som jeg har været, så kan du godt have så ondt, at du ikke kan sidde på et toilet, starter Karsten sin forklaring.

Herunder kan du se Karsten og Jannis prægtige Strandvejsvilla

Karsten Ree købte parrets eftertragtede toetagers ejendom på Vedbæk Strandvej tilbage i 2010. Her måtte han give 70 millioner kroner for pragtvillaen, der har 12 værelser og seks badeværelser fordelt på 527 kvadratmeter – for ikke at forglemme den 6.207 kvadratmeter store grund, der er stor nok til, at Karstens helikoptere kan lande her (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X Factor’

Tilbage i januar fik Karsten nemlig skiftet sin højre hofte på Kysthospitalet Skodsborg, og det var en meget smertefuld omgang for den 75-årige rigmand. Derfor blev både tarmsystem og toiletvaner påvirket, og det fik Nathalie altså lov til at få et lille indblik i den dag.

– Jeg havde ikke lavet i meget lang tid. Så tænkte jeg, at det kan jeg slet ikke styre det her, og jeg kunne kun komme af med det, når jeg stod op. Så den spand, som jeg plejer at have stående, så Janni kan brække sig, når hun har drukket for meget, griner Karsten og fortsætter:

– Det var en plastikpose, jeg gjorde det i, i spanden, stående op. Og så tænkte jeg, den stiller jeg foreløbig ude foran døren. Og hvordan det så lige passer med, at hun har kommet der, griner Karsten om Nathalies uheldige besøg.

Janni og Karsten har været gift i fem år, og de har aldrig været forfængelige overfor hinanden

Janni og Karsten er aktuelle i fjerde afsnit af ‘Stalker’ på TV2 Østjyallands YouTube (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: CHOK: Linse på skadestuen midt i optagelserne

Herefter underholder Janni og Karsten med endnu flere afføringshistorier – og ikke mindst fortæller Karsten om én gang, hvor han rent faktisk blev pinligt berørt på Jannis vegne..

Herunder kan du se afsnittet af ‘Stalker’ med Janni og Karsten

‘Stalker’ udkommer hver lørdag kl. 9.00 på TV2 Østjyllands YouTube-kanal.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ i vild konflikt: Vi er rystede

LÆS OGSÅ: Fie Laursen nyder livet i Spanien, og hun er ikke alene