Vild rekord i ny sæson af ‘Landmand søger kærlighed’

Ottende sæson af den populære serie med Lene Beier som vært vender tilbage fra 17. august på TV 2 PLAY og TV 2.

Af Louise Vilsbøl - 3. august 2021 kl. 07:00

De lange, lyse sommernætter lakker mod enden, men der er heldigvis masser af lys, kærlighed og romantik i luften, når der er premiere på den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, på ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’-programmerne og TV 2 PLAY-serien, hvor vi følger ‘Den unge landmand’.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Fem landmænd er klar til at indtage de danske tv-skærme, når TV 2 endnu en gang blæder op for deres populære kærlighedsprogram. Lene Beier står som altid i spidsen og leverer breve med sikker hånd, besøger gårdene og spørger nysgerrigt ind til, hvordan det går med kærligheden. De fem landmænd er:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Allan leder efter den rette mand

Peter Refsgaard/Dario Kozuh / TV 2/BLU

45-årige Allan er ægproducent og bor lidt uden for Mariager på en firlænget gård fra 1846. Han
elsker at invitere sin store vennekreds og familie over til hjemmelavet middag med grøntsager fra egen avl. Det gør han, så ofte lejligheden byder sig. Det eneste han føler, han mangler i sit liv, er en mand at dele hverdagen og livet med. Han drømmer om en humoristisk og social mand, der gerne må have sunde vaner og let til smil.

LÆS OGSÅ: Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

Christian drømmer om børn

Peter Refsgaard/Dario Kozuh / TV 2/BLU

29-årige Christian har hele sit liv ønsket sig sit eget landbrug, og den drøm gik i opfyldelse for, da han blev selvstændig planteavler på sin egen gård uden for Hobro. Udover sine ponyer og hunde bor han alene på den store grund og det tilhørende smukke hovedhus på 350 kvadratmeter. Han savner en at dele livet med og drømmer også om at få børn.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

Emil sætter rekord i programmet

Peter Refsgaard/Dario Kozuh / TV 2/BLU

26-årige Emil bor på familiens gård mellem Randers og Aarhus, hvor han til daglig arbejder med kødkvæg. Som den eneste af sine søskende har han valgt at gå i sin fars fodspor og blive landmand. I sin fritid spiller han fodbold med vennerne, går på jagt og sejler. Hverken byture eller Tinder-dates er noget for ham, og det har gjort det svært at finde kærligheden. Men han er et hit hos pigerne, for han sætter ny rekord i forhold til antallet af breve, én landmand har modtaget i programmet – se bare i teaseren øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Silas Holst træffer hård beslutning: Lejligheden sat til salg

Maxine er en tornado

Peter Refsgaard/Dario Kozuh / TV 2/BLU

25-årige Maxine passer hver dag 120 malkekvæg på et landbrug i Nordsjælland og drømmer om en dag at få sit eget landbrug. Hun har altid drømt om en dag at overtage sin fars gård, hvor der selvfølgelig er god plads til kærlighed, familie og landbrug. Der er fuld knald på Maxine, som søger en mand, der ikke
er bange for at løbe stærkt, men også kan tage styringen, så den 25-årige tornado ikke kører ham over.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører vild fødelsdags overraskelse

Svend er enkemand

Peter Refsgaard/Dario Kozuh / TV 2/BLU

73-årige Svend fra Sønderjylland har været landmand i over 50 år, hvor han har passet og plejet sin store gård. Gården er nu et hobbylandbrug, hvor Svend dyrker korn, men hvor der også er plads til Svends jagthunde og børnebørnenes heste. Svend, der blev enkemand for ti år siden, har fire børn og ni
børnebørn, som han ser tit. Han drømmer om at finde en kvinde, som ikke er bange for en svingom.

Karoline er ung landmand på nettet

Peter Refsgaard/Dario Kozuh / TV 2/BLU

I år er den unge landmand 21 år og hedder Karoline. Hun er fra Nordfyn og arbejder med grise og planteavl og hjælper herudover til på sine forældres hestestutteri, hvor hun gør araberheste klar til shows. Karoline er en rigtig landmandspige, der helst skal være i nærheden af naturen og sine heste. Hun skal også have plads til at rode med biler, der er hendes store fritidsinteresse. Hun leder efter en kæreste, der elsker dyr og har hænderne skruet ordentligt på. Man kan følge Karoline og hendes søgen
efter den helt rigtige kæreste på TV 2 PLAY fra 20. august. Der er i alt syv episoder af serien.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Meget mere landmand

Lene Beier lukker meget mere op for landmændene, når hun inviterer både nuværende og tidligere landmænd indenfor i talkshowet ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’. Se med fra 17. august. I første program får Lene Beier besøg af Emil fra denne sæson samt Troels og Brian fra tidligere sæsoner.

Ottende sæson af den populære serie med Lene Beier som vært vender tilbage fra 17. august med ‘Landmand søger kærlighed’ på TV 2 PLAY og TV 2 og ‘Landmand søger kærlighed – ekstra’ på TV 2 PLAYog TV 2 FRI. ‘Den unge landmand’ på TV 2 PLAY får premiere 20. august.

LÆS OGSÅ: Skuffet Teitur: Asbjørn har løjet over for mig