Fie Laursen: Sagsøgt på grund af numseoperation

Det kan altså godt have konsekvenser at få opereret sin numse og efterfølgende reklamere for det. I hvert fald i Norge.

Af Anna Løwe - 23. december 2019 kl. 16:55

Fie Laursen har for nyligt været i Tyrkiet for at få lavet en numseoperation, nemlig en såkaldt BBL (brazilian butt lift).
Efterfølgende har hun delt masser af billeder og stories, hvor hun blandt reklamerer for det firma, hun er blevet opereret gennem – og det må man ikke i Norge, hvor den smukke realitybabe har opholdt sig de seneste par måneder. På sin Instagram-story fortæller Fie nemlig, at hun nu bliver sagsøgt, fordi hun har brudt den norske lovgivning.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
– Forbrugertilsynet mener, at jeg har brudt de norske love og alt muligt, fordi jeg har delt min operation, uddyber Fie overfor Realityportalen.

– Men jeg har adresse i danmark og danske følgere, så i princippet kan de ikke gøre en skid. De er latterlige, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Kendt reality-hunk er ny paradiso

Ulovlig reklame

Selvom Fie ikke kan være den første, der deler billeder af en plastikoperation i vores nordlige naboland, er det på grund af lovgivningen, de vil sagsøge hende.
– De har lavet en lov, der gør det ulovligt at reklamere for plastikkirurgi, fortæller Fie og fortsætter:
– Men som sagt er jeg hverken norsk eller har adresse i Norge, så de kan intet gøre.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden
Fie og kæresten Daniel, der til dagligt arbejder som fotograf i Oslo, har mødt hinanden i Norge og skulle flytte sammen i en lejlighed i den norske hovedstad efter nytår. Det kunne muligvis betyde, at det norske forbrugertilsyn kunne komme efter Fie på det tidspunkt. Men det har Fie også en løsning på:
– Vi skal ikke bo i Oslo alligevel. Daniel og jeg har valgt at bo i Danmark i stedet på grund af min hund, Lucky. Vi bor hos mine forældre lige nu, indtil vi finder noget andet, fortæller Fie Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold
LÆS OGSÅ: Fie Laursen på operationsstuen: Det er min krop

Læs mere om