Mascha Vang afslører vild fødelsdags overraskelse

Troels havde en overraskelse af de helt store klar til Maschas store dag.

Af Louise Vilsbøl - 2. august 2021 kl. 9:40

Lørdag rundede Mascha Vang 42, og det fejrede hun med en kæreste-weekend i Wien, som Troels havde arrangeret og overrasket hende med. Forud for afgangen vidste Mascha ikke, hvor turen gik hen. Det var dog ikke det eneste kort, Troels havde i ærmet, for på selve dagen opfyldte han en af hendes helt store drømme, det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

– Vi var i den spanske rideskole i Wien, hvor vi så de imponerende Lipizzanere. Det var virkelig smukt og noget, jeg har ønsket at opleve, siden jeg var barn, og så var der lige et show på min fødselsdag. Der har ellers været lukket grundet corona. Det var en oplevelse, jeg ikke ville have været foruden, men vi blev sgu lidt skuffede, skriver Mascha og fortsætter:

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

– Troels havde købt salens bedste pladser, og vi var meget spændte, men de viste nu ikke alverden. Det var ikke det show, de lovede eller skrev om, vi så ikke rytterne lave meget mere end på en almindelig dressurbane, og faktisk var personalet surt og arrogant. Nu har vi oplevet det, men det er ikke de dyreste pladser, I behøver købe, hvis I vil derind engang. Man må i øvrigt ikke tage billeder eller filme under showet.

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr

Selvom oplevelsen viste sig at være skuffende, så var Mascha Vangs datter, Hollie Nolia, som også elsker heste og er en habil rytter, at dømme efter Instagram noget misundelig på sin mors fødselsdagsgave. Her har Mascha vist et billede af datterens overraskede ansigtsudtryk, da hun fik fortalt, hvad Mascha og Troels skulle se i lørdags.

Alt imens Mascha og Troels hygger sig i Wien, er Hollie Nolia på ferie hos sin far, hvor hun også kan få stillet trangen til at ride. På Nicolas Kieasas Instagram kan man se datteren imponere sin far ved at ride på en af hans genbos store heste helt uden problemer.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

Se billederne herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)

Læs mere om