Silas Holst træffer hård beslutning: Lejligheden sat til salg

Det er ikke med Silas Holsts gode vilje, at drømmelejligheden sælges.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. juli 2021 kl. 07:03

Det var planen, at 38-årige Silas Holst skulle skabe en masse gode minder i lejligheden i Alanya, som han tilbage i tiden købte med sin daværende ægtemand Johannes Nymark, men sådan er det desværre ikke gået.

Derfor har ‘Vild med dans’-stjernen nu truffet en svær beslutning og har valgt at sætte ferieperlen til salg. En ferieperle, der med Silas egne ord er verdens bedste sted med verdens bedste udsigt.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

– Så er min Tyrkiet lejlighed sat til salg. Et fantastisk sted, jeg desværre bare ikke når at få brugt nok, fortæller Silas i et opslag på Instagram.

Her fortæller han også, at lejligheden er 100 procent handicapvenligt bygget med elevator i bygningen samt brede døre og ingen dørtrin.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Silas købte lejligheden tilbage i 2015, og den har før været til salg på markedet. Nu er han altså endnu en gang klar til at sælge sommerhuset.

Desuden er der ikke udsigt til mere fritid i kalenderen, da dansestjernen snart skal i gang med træningen til ‘Vild med dans’ 2021, som får premiere allerede den 10. september.

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silasholst (@silasholst)

Læs mere om