UUUH! Nyt par i reality-land?

Der er for alvor flirt i luften mellem ‘Ex on the Beach’-Tessie og ‘Paradise’-Sami.

Af Emilie Holm Egebro - 18. september 2019 kl. 20:55

Har man fulgt med på ‘Ex on the Beach’-Tessie og ‘Paradise’-Samis Instagram-profiler de seneste dage, han man formentlig lagt mærke til, at de to bestemt har meget med hinanden at gøre i øjeblikket.
Noget kunne derfor tyde på, at der er romantik i luften mellem de to realitystjerner, men Tessie slår fast, at de indtil nu bare nyder hinandens selskab – uden at sætte en titel på deres forhold.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
– Altså vil ikke sige, at vi har noget kørende. Vi ses og sover sammen osv. Jeg skal da også derover for at sove i dag, men jeg vil ikke sige, vi har noget lige nu. Det er meget nyt, og afstanden mellem Jylland og Sjælland gør det svært at ses ofte, men vi ses, det vi kan, og det da også hyggeligt, når vi gør. Men jeg vil ikke sætte en titel på os endnu. Han har dog potentiale, og vi hygger os jo allerede. Han ser også brandgodt ud og er normalt den type, jeg går efter herhjemme i Danmark. Så jeg håber, det fører i den rigtige retning, men nu må vi se, fortæller Tessie.
LÆS OGSÅ: Sami raser efter ‘Paradise’-exit: Jeg var fuldstændig i chok
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo
– Vi startede med at snakke sammen for en måneds tid siden, og når man bor så langt fra hinanden, så det svært, men vi snakker sammen dagligt. Han ansøgte mig på Facebook, og jeg skrev så til ham. Det var meget random og ret sjovt. Vi har dog endnu ikke været sammen som mere end venner – man bliver nødt til at være kostbar, hvis det skal kunne føre til mere. Så skal man ikke bare vise sig som en nem pige. Men nu må vi se, hvad natten bringer, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Derfor betaler reality-stjerner ikke for botox

Sami: Tessie er en ener

Det er derfor ingen hemmelighed, at Tessie bestemt har et godt øje til Sami, og heldigvis er følelserne gengældte:
–  Der ingen tvivl om, at Tessie er en ener. Hun skiller sig ud fra mængden og kører sit eget show, hvilket også var grundet til, at vi kom i kontakt i første omgang. Vi har haft kontakt i noget tid, men vi er “bare” venner, som det ser ud nu. Venner kan jo godt sove sammen uden, at der sker mere end det. Hun er dog ikke blind, så hun vil sikkert gerne. Det er heller ikke, fordi jeg ikke selv vil, men der skal to til en tango, lyder det fra Sami, der fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mark om sin vilde ‘Ex on the Beach’-entré: Det var dumt
– Jeg synger jo om, at pigen skal være loco og med på den værste, og der har hun helt bestemt noget potentiale. Så det er klart, at vi har kontakt, da vi begge er lidt skøre, og jeg tænker da godt, at der kan ske mere med os i fremtiden. Det kan dog kun de øverste magter forudse.
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’