WOW! 'Ex on the Beach'-Frederik har tabt ti kilo

Der er sket en hel del med Frederik, siden han tonede frem i sidste sæson ‘Ex on the Beach’.

Af Emilie Holm Egebro - 18. september 2019 kl. 10:35

I sidste sæson af ‘Ex on the Beach’ tonede Frederik Skovbjerg frem på skærmen. Her blev han kærester med Fie Laursen, og de to fortsatte med at være sammen efter hjemkomsten, hvor de også flyttede sammen, fik fælles hund, bil og kærestetatoveringer. Forholdet holdt dog ikke, og tidligere i år gik de to hver til sit.
At Frederik blev single medførte, at han dermed kunne være med i endnu en sæson ‘Ex on the Beach’, så netop nu kan man ham på skærmen. Ligesom sidst kom han ind i programmet og tog især én af pigerne med storm, men han slår fast, at vi denne gang får en helt anderledes Frederik at se i programmet.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: Mark om sin vilde ‘Ex on the Beach’-entré: Det var dumt
– Det bliver sjovt at se mig selv på skærmen, også fordi jeg denne gang har en lidt anden kropsbygning. Jeg har ikke rigtig trænet i otte måneder, og jeg har dermed tabt ti kilo. Jeg har egentlig bare hvilet meget i mig selv og ikke gået så meget op i mig selv, så det er en meget anderledes Frederik, som man kommer til at se på skærmen denne gang. Jeg ser selvfølgelig stadigvæk godt ud, men jeg er ikke så trænet og muskuløs, som jeg var sidste gang, fortæller Frederik til Realityportalen.dk og fortsætter:
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
– Det er dog ikke kun mit udseende, der er anderledes end sidste sæson. Man kommer også til at se en anden Frederik på andre punkter. Seerne får også meget at se til mig i denne sæson, men de får en anden Frederik at se i forhold til sidst. Mere vil jeg ikke afsløre på nuværende tidspunkt.
Se billeder af Frederik fra sidste sæson ‘Ex on the Beach’, samt hvordan han ser ud i dag, øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program