Sami raser efter 'Paradise'-exit: Jeg var fuldstændig i chok

Der er ingen tvivl om, at Sami bestemt ikke forstår Louises valg.

Af Emilie Holm Egebro - 16. juli 2019 kl. 22:45

Louise tabte dødsduellen til Jonass på ‘Paradise Hotel’, og det endte med at blive værst for Sami.
Selvom de to havde tjekket ind sammen og havde dannet par tidligere, besluttede Louise nemlig at tage Sami med i faldet, da hun fik at vide, at hun skulle vælge en fra det modsatte køn. Der var ingen tvivl om, at det kom som lidt af en overraskelse for Sami i afsnittet, og nu uddyber han overfor Realityportalen.dk, hvorfor han var så chokeret:
LÆS OGSÅ: Derfor er det forbudt at fejre fødselsdage på ‘Paradise Hotel’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende
– Det er fucked up, at Louise tager mig med. Jeg havde slet ikke set den komme. Louise og jeg havde spillet sammen siden start. Jeg var rolig hele dagen, og selvom jeg tænkte, at der godt kunne komme et twist, tænkte jeg, at det var umuligt, at det kunne gå udover mig. Så jeg var overhovedet ikke klar på at ryge ud. Jeg stolede på Louise, men jeg havde jo valgt Sarah for at få en chance i finalen, og så blev jeg usikker på, om Louise kunne finde på at tage mig med, men jeg tænkte stadigvæk, at hun nok ville tage en anden. Så da hun sagde mit navn, tænkte jeg bare: “Fuck, det er bare løgn”. At ryge ud på den måde, det er bare det værste og virkelig en tam måde. Også fordi vi var så langt henne i spillet, så det kom bare som et kæmpe chok, forklarer Sami.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: ‘Paradise’-Camilla afslørede Nicolai
– Jeg kan slet ikke forstå, at Louise valgte mig. Nicolai var jo lige gået imod hende, idet han ikke gav hende mønterne, da Jonass satte gang i en dødkæde, så jeg kan slet ikke forstå, at Louise ikke valgte ham, når det var hans skyld, at hun var i fare i det hele taget. Så det var så sygt i hovedet, at hun valgte mig. Jeg var SÅ irriteret på hende. Jeg synes helt klart, hun burde have taget Nicolai med i faldet i stedet. Det havde jo været en fair begrundelsen, når det nu var hans skyld, hun var i fare. Men hun kunne åbenbart ikke se det, og det er sgu træls. Det var så nederen, når jeg var nået så langt, fortsætter han og tilføjer:
– Jeg fortryder, at jeg ikke sagde til Louise, at jeg ville støtte hende uanset hvad, selvom det var løgn. For min plan var at støtte Jonass, og det sagde jeg også til hende, fordi jeg tænkte, det var bedre at være ærlig overfor hende. Men der skulle jeg nok bare have løjet. Også fordi jeg jo endte med at støtte hende alligevel på grund af twistet. Jeg synes dog ikke, at det er årsag nok til, at hun valgte mig, for Nicolai var jo også gået imod hende, da han gav mønterne til Anne og Teitur.
LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?
Se klippet, hvor Sami ryger ud, nedenfor:

LÆS OGSÅ: Skal paradiso være med i ‘X Factor’?