Simon Kvamm, Nanna Øland Fabricius, Thomas Blachman og Flemming Pedersen.

'X Factor'-Flemming om svær periode: Det vendte op- og ned på alting

HER&NU fik en snak med Flemming Pedersen om datteren Thea-Louise, sin 'X Factor'-audition og en svær periode i hans liv, der vendte op- og ned på tilværelsen.

I aftes blev den nye sæson af 'X Factor' skudt i gang, hvor en række nye deltagere gjorde entré til den første audition i København og sang foran dommerne Simon Kvamm, Nanna Øland Fabricius og Thomas Blachman.

LÆS OGSÅ: Skal Dennis Knudsen med Molslinjen hjem?

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Én af de nye ansigter, der deltog i denne sæson, var 63-årige Flemming Pedersen fra Ballerup, der med sin energiske personlighed ramte dommerne lige i hjertekuglen, da han sang et nummer fra sangeren John Mogensen.

LÆS OGSÅ: Maria og Daniel afslører stor nyhed: En kæmpe drøm

HER&NU fik en snak med Flemming Pedersen om alt fra hans arbejde som slamsuger, men også om forholdet til datteren, Thea-Louise, der også var mødt op til audition for at heppe på sin far.

Møder ingen fordomme

Flemming Pedersen har arbejdet som slamsuger siden 2008. Og selvom jobbet nødvendigvis ikke tiltaler alle og enhver, elsker han alligevel sit arbejde, da kunderne for det meste bliver glade.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-stjerne klar til den nye sæson

- Jeg møder ingen fordomme. Det vi laver arbejdsmæssigt, det kan du ikke få andre til. Man går ud og ordner et toilet, der er stoppet hos Fru Jørgensen, og så ser jeg hendes glade ansigt, når opgaven er løst. Og bagefter får man sådan noget som bolsjer og cola, siger han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen i chok: Kom hjem til lejlighed i flammer

- Det er bare det, der gør dagen ti gange bedre, end hvis man bare sidder på et kontor og kigger ind på en computer.

Flemming Pedersen fortalte også, at han i gennemsnittet kører ud til 220-250 brønde hver dag i kraft af sit arbejde, men at mødet med mennesker også er det, der driver ham med sit arbejde.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører kønnet

Datteren på bosted

Flemming Pedersen er far til 21-årige Thea-Louise, der også var med sin far til auditionen.

Til dagligt opholder Thea-Louise sig på bostedet Elleslettegård i Vedbæk, hvor unge såvel som voksne får de bedste forudsætninger for at opbygge et så selvstændigt liv som muligt.

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-stjerne har født mirakelbaby

- Jeg har haft hende, siden hun var 9 år gammel, hvor jeg har været alene med hende indtil i dag, men nu er hun oppe på et bosted, hvor hun har bestået sin stu-uddannelse (Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, red.), men hvor jeg har hende hjemme fredag, lørdag og søndag, fortæller Flemming og sætter flere ord på, hvad datteren særligt skal have hjælp til:

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Fie Laursens assistent

- Hun kan ikke klokken, tal eller noget med penge, det skal hun have lidt hjælp med. Hun er fysisk helt perfekt og kan alt, hvad hun skal. Det er ikke sådan noget med, at hun skal have en støttepædagog, men der er nogle ting, hvor hun skal have lidt hjælp.

Mistede ekskonen

Bag det ellers så optimistiske ydre, var der også en svær periode i Flemming Pedersens liv, da han for to og et halvt år siden mistede sin ekskone.

LÆS OGSÅ: Tre nye investorer er klar til 'Løvens Hule'

- Hun var kun 55 år gammelt. Vi var ikke sammen de sidste 11 år, men jeg var ude hos hende til det sidste. Hun blev indlagt i maj 2021 og lå på hospitalet i en måned, inden hun døde. Jeg var ude hos hende hver dag, hvor Thea-Louise var der de sidste to uger. Det var også mig og hendes søn, der stod for begravelsen, fortæller Flemming Pedersen til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er blevet mor efter traumatisk kejsersnit

Flemming har i tidens løb også været den primære omsorgsperson i Thea-Louises liv. Far-og-datter forholdet har dermed altid været tæt.

- Da jeg fik ansvaret for Thea-Louise, da hun var ni år gammel, der vidste hun jo godt, hvorfor hun ikke måtte være hos sin mor, og det var fordi, at hendes mor ikke kunne tage sig af hende. Jeg skulle lægge hele mit liv om.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sofie Linde har hjulpet med alt

- Jeg gik over til min tidligere chef på daværende tidspunkt og sagde: 'Prøv at hør, fra i dag af, der kan jeg ikke møde klokken seks, jeg kan ikke have vagter mere. Jeg er nødt til at aflevere min datter om morgenen og hente hende om eftermiddagen. Min chef sagde dengang: 'Flemming. Herude skal du være i 10-15 år, din datter skal du have resten af livet. Du kommer, når du har tid, og du går igen, så du kan hente hende. Og sådan havde jeg det, indtil hun var 15-16 år.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark genfandt juleglæden: Slut med stress

Derfor deltog han i 'X Factor'

Der var ingen tvivl om, at Flemming Pedersen bjergtog dommerne med sin audition og kom videre.

Han har heller ikke fortrudt, at han meldte sig til programmet.

LÆS OGSÅ: Nye tider for Dessertdragen: Jeg har været for meget alene

- Jeg vil ikke sidde som 98-årig og lige pludselig ærgre mig, at jeg ikke gjorde det. Så jeg er glad for, at jeg gjorde det. Jeg er glad for, at jeg præsterede.

Og særligt modtagelsen fra én af dommerne efter auditionen, kom da også helt bag på datteren Thea-Louise, der var pavestolt af sin far.

LÆS OGSÅ: Lægens ord: Så syg er Mia Wagner

- Da vi kom ud efter min audition, sagde hun: 'Far, jeg havde ikke regnet med, at Thomas Blachman gav dig et 'ja'.

LÆS OGSÅ: Blachman hylder Albert Dyrlund: Han var et geni

Sangkonkurrencen 'X Factor' kan man se fredage på TV 2 Play og TV 2 klokken 20.00.