'X Factor'-deltagerne afslører særlige ritualer: Synger i et kosteskab

Semifinalisterne har alle et ritual, de gør, lige inden de går på scenen.

I aften er der semifinale i 'X Factor', hvor fire deltagere er tilbage. Alle har de et ritual, inden de går ind på livescenen, men det er ikke alle, der er overbevist om, hvorvidt det virker.

LÆS OGSÅ: Stor overraskelse: Aldrig set før i 'X Factor'

Du kan læse om alle deltagernes særlige ritualer lige her:

Selmani

Brødrene Selmani, som er Thomas Blachmans gruppe, laver et særligt håndtegn, inden de går ind på scenen, hvor de også giver hinanden et kram og siger "kom nu, kom nu".

LÆS OGSÅ: Blachman utilfreds: Det er uelegant

- Vi gejler hinanden lidt op, og så drikker vi vand hele dagen. Ingen sodavand, ingen saftevand, kun vand, det er meget vigtigt, fortæller brødrene.

Helene Frank

For Helena Frank, som er på team Kvamm, er det vejrtrækningen, som er i fokus, inden hun træder ind på den famøse 'X Factor'-scene.

- Jeg står bare og trækker vejret meget dybt, så jeg lige kan blive klar, og så går jeg lige igennem min tekst, siger hun og tilføjer:

- Jeg ville ønske, jeg havde et eller andet spændende eller sjovt, men det har jeg ikke, afslutter hun.

Cristian Oprea

Det var dette års yngste 'X Factor'-deltager, der røg i farezonen sidste fredag. Han har også nogle særlige ting, han gør, inden han går på scenen, men sidste fredag var der én ting, han glemte.

LÆS OGSÅ: Oh Land afslører: Det blev planlagt kort før liveshow

- Korpigerne har lært mig at bruge noget, der hedder "GeloRevoice" (halstabletter som efterlader en belægning, der beskytter slimhinderne mod irritation red)., som virker ret godt, siger han og tilføjer:

- Vi har også et kosteskab ude bagved, hvor jeg lige øver mig en gang inden. Det gjorde jeg ikke i dag, og det kan være, det er derfor, jeg røg i farezonen, siger han.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino i tårer: Deler rørende detalje

Elva

Inden Oh Lands artist Elva træder ind på scenen, skal hun tage en dyb vejrtrækning og gennemgå en særlig talrække inde i hovedet.

- Jeg har en talrække, som indeholder tallene 1, 2 og 3, fortæller hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Maria Fantino deler sjov detalje: Nabo til Simon Kvamm

- Det er ikke fordi, jeg er sikker på, at det virker, men det er lidt en lykketing for mig, afslutter hun.

Du kan se, om deltagerne har heldet med sig i aftenens 'X Factor'-program klokken 20.00 på TV 2 eller på TV 2 Play.