Katrine PørtnerKarlsen (Foto: Peter Refsgaard/Snowman Productions)

WHAT! 'Gift ved første blik'-Katrine med i 'Forsidefruer'

Den hesteglade tv-kendis har været på skærmen før.

For tiden har seerne glæde af at se 32-årige Katrine Pørtner Karlsen på skærmen i DR-eksperimentet 'Gift ved første blik', hvor hestepigen er gift med Nicolas Rockland.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne single igen

Artiklen fortsætter under videoen...

Men det er faktisk ikke første gang, hun har været på skærmen. Den skarpe seer husker måske, at hun tilbage i 2018 medvirkede kort i TV 3-programmet 'Forsidefruer'.

I sjette afsnit af programmets tredje sæson er Janni Ree med Tina Lund til hestemesse i Herning, hvor Katrine pludselig dukker op og får Jannis opmærksomhed.

- Janni, må vi få et billede med dig?, lyder det fra en storsmilende Katrine, der er i selskab med en ukendt mand, og hun fortsætter:

- Vi havde faktisk lidt joket med, at vi håbede på, at du ville komme med Tina, og så kom du ud.

LÆS OGSÅ: Christiane trækker stikket

Janni siger ja uden tøven, og de skal til at tage et selfie, men Janni foreslår, at Tina tager billedet. Katrine spørger da Tina, om hun vil tage billedet, men Tina foreslår i stedet, at hun jo kan være med.

- Vi ville ikke have dig med ind, vi ville have dig til at tage billedet, lyder det med et grin fra Katrine, men det ender alligevel med et selfie med begge 'Forsidefruer'.

Forespørgslen faldt i ganske god jord hos Janni.

- Det er Tinas dag, og jeg er bare på slæb, men der er faktisk nogle fans, der kun vil have billede med mig og spørger Tina, om hun vil tage et billede. Det er lidt skægt, lyder det fra Janni i det efterfølgende interview, og også Tina bemærkede Jannis glæde ved opmærksomheden fra en fan:

- Selvom vi er på hestemesse, så har jeg en fornemmelse af, at Janni er lige så populær som mig . Hun vokser lige en halv meter. Hun kan virkelig godt lide det.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark i nyt tv-program: Har aldrig gjort noget lignede