Meget gennemtænkt: Maria Fantinos kjole del af stor TikTok trend

Lige siden hun var lille, har Maria Fantino drømt om at hoppe i en helt bestemt kjole, og i weekenden blev drømmen til virkelighed både i 'X Factor' og på TikTok.

Det var ikke hvilken som helst kjole, Maria Fantino var hoppet i, da fjerde liveshow af 'X Factor' blev sendt i fredags.

LÆS OGSÅ: TV 2-par er blevet forældre

I forbindelse med fredagens tema film og tv-serier var det nemlig oplagt for værten at få realiseret en gammel teenagedrøm og blive en del af en stor trend på TikTok.

- Kjolen er en lille filmhilsen til 'How to lose a guy in ten days', hvor Kate Hudsons rolle har en meget smuk gul satin kjole på, fortæller Maria Fantino, da HER&NU fanger hende efter showet.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år: Stopper i 'Vild med dans'

- Så længe jeg kan huske, har jeg haft en fascination af den kjole. Jeg synes, at Kate Hudsons var så flot i den. Så da jeg hørte, at vi skulle have film tema, spurgte jeg om vi ikke kunne lave en, der minder om. Det er Jesper Høvring, der har syet den, som jeg har på.

Maria Fantino er dog langt fra den eneste, som har savlet over kjolen fra 'How to lose a guy in ten days'. På TikTok kan man se et hav af kvinder, som har købt en ligende kjole, hoppet i den og viser deres 'Andie Anderson'-moment frem - og den trend er Maria Fantino også hoppet med på.

LÆS OGSÅ: Endte i farezonen: Elva giver Kvamm og Blachman skylden

Se Maria Fantinos video fra TikTok herunder:

@jegermariafantino

Min kjole til musiktemaet “film og serier” i denne uges X Factor var en lille reference til en kjole fra en film. Kan I gætte hvilken? 😎

♬ dźwięk oryginalny - 🐈‍⬛💋