Lagde du mærke til det? Særlig gæst støttede Cristian Oprea

En helt særlig person sad blandt publikum og heppede på Cristian Oprea.

Da fjerde liveshow blev afholdt, fik Cristian Oprea besøg af en helt særlig gæst, der ikke plejer at sidde blandt tilskuerne.

Gæsten, som Cristian selv havde inviteret, var selveste Nambahlou, der sang sig ind i dommernes hjerter i sidste års 'X Factor'.

- Cristian ansøgte mig på Facebook, inden han skulle være med i 'X Factor'. Jeg havde ingen ide om, hvem han var, men jeg kunne se, at han lavede musik, så derfor accepterede jeg, fortæller Nambahlou til HER&NU efter showet og fortsætter:

- Da jeg havde accepteret, skrev han til mig, at han synes, at jeg havde gjort det vildt godt i sidste års sæson, og det blev jeg selvfølgelig meget glad for.

Noget tid efter fandt Nambahlou ud af, at Cristian deltager i årets sæson af sangkonkiurrcen, og lige siden har roserne også gået den anden vej.

- Jeg har fulgt troligt med, og når Cristian har været på scenen, plejer jeg at skrive en besked til ham for at støtte ham, fortæller Nambahlou, som dog i gårdsdagens anledning havde byttet sofaen i stuen ud med tilskuerrækkerne i 'X Factor'-studiet.

LÆS OGSÅ: Endte i farezonen: Elva giver Kvamm og Blachman skylden