Julie forklarer akavet øjeblik: Derfor kyssede vi ikke

Bejleren må vente tålmodigt på at få lov at dele mundvand med den eftertragtede bachelorette.

Flirt og romantik har for alvor gjort sit indtog i 'Bachelorette', og for nylig fik Julie sit første kys for åben skærm.

Sådan et blev det da ikke til for Rasmus, som i dagens afsnit har fornøjelsen af at være på date med den smukke bachelorette - omend han håbede.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne vender tilbage som TV 2-vært

I stedet fik han tilbudt en, lettere akavet, knuckle som afslutning på den romantiske alenetid med Julie, og det er der en ganske naturlig forklaring på.

- På daværende tidspunkt har jeg lige kysset med Mads, og det er jeg stadig lidt forvirret omkring og er ved at finde ud af, hvad jeg lige tænker og føler om det, fortæller Julie og tilføjer:

- Jeg synes, Rasmus er mega, mega sød, og det, som jeg også gerne vil bruge den her date på, er ligesom også at finde ud af, om vi har noget romantisk kemi, eller om det egentlig bare er venskabeligt, og det er jeg egentlig stadig lidt forvirret omkring efter daten.

Julie selv kunne dog ikke se klippet, hvor hun undviger et potentielt kys, med udstrækte tæer.

LÆS OGSÅ: Ærlige Stephanie: Sådan har svigermors død påvirket familien

- Ej, jeg hadede at se det. Hvorfor gør jeg det? siger hun med et grin og fortsætter:

- Jeg følte lidt, at der måske var ved at blive lagt op til noget kysseri, og jeg vidste ikke lige, hvad jeg skulle gøre der i øjeblikket, og så tror jeg bare, jeg laver sådan en knuckle, og jeg ved ikke hvorfor, fortæller hun.