Julie afslører: Ombestemte sig i sidste øjeblik

OBS! Har du ikke set afsnit 24, er der spoilers i artiklen.

'Bachelorette' lakker mod enden, og i dagens afsnit skulle de to kvinder tage det afgørende valg om, hvilke to fyre, de vil have med på deres drømmedates.

Programmerne igennem har det været tydeligt, at Rasmus og Mads har haft en særdeles god kemi med Julie, mens Jonas har givet udtryk for at have følt sig forbigået, når det kommer til de eftertragtede singledates, hvorfor han ikke har haft nær så meget tid med den ombejlede kvinde.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer frygter ikke døden: Sygdommen er værst

Derfor kommer det formentligt også bag på mange seere, at Jonas får overhalet Rasmus indenom og nu kan se frem til en date ud over det sædvanlige.

Faktisk blev Julie også selv overrasket.

- Jeg sagde til produktionen inden den her mingle: "Hvorfor skal vi have den? Jeg ved jo allerede, hvem jeg skal have med videre, det er Mads og Rasmus, og det ved I også godt", fortæller hun til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mette slår fast: Ikke skuespil

- Men så opstår der bare det her mellem mig og Jonas, og det kan man jo ikke fornægte, og det var megafedt, for jeg har jo gennem hele programmet haft problemer med at få noget til at blomstre med de her fyre.

Forud for roseceremonien fik Julie nemlig for alvor øjnene op for Jonas, da hun pludseligt fik en overvældende lyst til at kysse ham.

Hvad Rasmus angår, har Julie aldrig lagt skjul på, at hun trives i hans selskab, og at de altid har det sjovt sammen.

Der har dog hele vejen igennem været en ting, der nagede hende.

LÆS OGSÅ: Maria Mainz' store sorg: Må undvære sønnen

- Jeg har været ret meget i tvivl om, om der var romantiske følelser fra min side, eller om vi bare har det godt som venner, fortæller Julie og fortsætter:

- Det tror jeg bare, jeg mærker til den her mingle, at det er der ikke. Og så har jeg det her øjeblik med Jonas, hvor jeg rent faktisk har lyst til at kysse ham. Derfor vælger jeg at tage Jonas med, så jeg kan få undersøgt, om der er noget i det.