Jonas slår fast: Jeg var klar på at tage afvisningen

OBS: Artiklen indeholder spoilers til afsnit 27 af 'Bachelorette'.

Til manges store overraskelse blev Jonas en af de to sidste fyre, Julie valgte at date i 'Bachelorette'.

De to nåede dog aldrig at komme helt ind på hinanden, hvorfor bejleren faktisk vælger at trække sig og opfordrer Julie til at satse på Mads.

LÆS OGSÅ: WHAT: Kendisdatter sammen med Bendtner

Noget, der altså aldrig er set før på dansk tv - heller ikke i pendanten 'Bachelor'.

Selv er Jonas godt klar over, at onde tunge måske ville påpege, at han - ud fra det indtryk, man har dannet sig gennem skærmen - slet ikke skulle regne med at få Julies sidste rose, fortæller han til HER&NU/Realityportalen.

- Jeg synes, det er klippet lidt sjovt, for jeg siger en helt masse ting til Julie inden, som de ikke har taget med, om, at jeg tror, vi har det på helt samme måde. Jeg forventede på ingen måde at få rosen, forklarer han og fortsætter:

- Men jeg havde det bare sådan, at hvis nu, jeg havde taget helt fejl, og hun ville give den til mig, ville jeg føle, det var forkert at tage imod den, fordi jeg ikke helt syntes, vi var der. Jeg syntes ikke helt, der var opstået de romantiske følelser indeni mig, som ville gøre, at jeg kunne tage imod rosen.

Jonas slår dog også fast, at hans beslutning om at trække sig ikke handlede om, at han ville undgå at tabe ansigt for åben skærm. Tværtimod.

LÆS OGSÅ: Elvira vil væk fra Dubai: Har ikke talt med Milad

- Jeg håber ikke, det fremstår, som om, jeg gjorde det for at beskytte mig selv, for det var overhovedet ikke tanken. Jeg snakkede lidt med produktionen om, hvordan jeg havde det, fordi det jo er lidt utraditionelt at have det sådan ved den sidste rose, fortæller han.

Efter snakken med produktionen blev de enige om, at det var det rigtige at gøre.

LÆS OGSÅ: Åbner op efter brud: Det var en kæmpe mavepuster

- Jeg var lidt betænkelig ved, om det ville virke som om, jeg bare ville beskytte mig selv. For jeg var klar på at gå ned og tage afvisningen. Det var egentlig ikke det, det handlede om, fortæller han og tilføjer:

- Det handlede mest om at stå ved mig selv og fortælle om, hvordan jeg havde det, til Julie.