Sara og Rasmus i 'Gift ved første blik'

'Gift ved første blik'-Rasmus forklarer: Derfor gik det galt

Nu fortæller Rasmus sin side af, hvorfor parret gik skævt af hinanden på weekendturen.

I det nyeste afsnit af kærlighedseksperimentet 'Gift ved første blik' går der hårdknude i Sara og Rasmus' kommunikation, da de er på weekendophold med nogle af de andre par.

LÆS OGSÅ: Sussis nye kæreste: Derfor er han hemmelig

Artiklen fortsætter efter videoen:

Sara fortæller blandt andet i aftenens afsnit, at hun føler, at hun kender Rasmus, men at det ikke går den anden vej.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Winnie hasteindlagt: Ny sygdom opdaget

Til HER&NU fortæller Rasmus, hvad der ifølge ham gik galt imellem parret.

- Jeg følte, at vi havde haft mange dybe snakke. Da Sara konfronterede mig med, at hun ikke havde det på samme måde, så hørte jeg kun, "du er ikke god nok". Det er det eneste, jeg hører, fortæller Rasmus og uddyber:

LÆS OGSÅ: På hospitalet: 'Bagedyst'-dommer i voldsomt uheld

- Jeg misforstår, hvad Saras intention er. Det er dét, der går galt, fordi jeg hører aldrig, at det, hun mener, er, "jeg kan rigtig godt lide dig, men jeg har brug for lidt mere". Jeg hører kun, "du gør det ikke godt nok".

Ifølge Rasmus var parret kommet ind i en negativ spiral, fordi han følte sig utilstrækkelig i relationen.

- Jeg følte ikke, at Sara kunne lide mig. Jeg blev forvirret over, hvorfor Sara siger, at hun kunne lide mig, fordi jeg oplevede, at hun kun nævnte de negative ting, fortæller Rasmus og tilføjer:

LÆS OGSÅ: WHAT: Allan tilbage i ‘Landmand søger kærlighed’

- Set i bakspejlet ville jeg gerne havde været bedre til at rumme Saras følelser, men jeg følte ikke, at jeg kunne rumme mere, fordi jeg ikke følte mig værdsat og var meget følelsesmæssigt påvirket.

Forskellige kærlighedssprog

Ifølge Rasmus går kommunikationen også skævt, fordi parret har meget forskellige måder at vise deres følelser for hinanden på.

LÆS OGSÅ: Efter 'Robinson': Mathilde har ændret sit liv

- Der var følelser fra min side af. Jeg havde lyst til at kysse med hende hele tiden i ugerne op til getaway. Mit kærlighedssprog er ikke ord, det er mere berøring og tjenester. Så rent kommunikativt tror jeg, at vi gik skævt af hinanden, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Robinson' var en øjenåbner: Kemal har taget stor beslutning

- Jeg er ærgerlig over, at vi ikke forstod hinanden, og Jeg er også ked af, at vores kærlighedssprog var så forskellige, at vi misforstod hinandens intentioner, afslutter han.

Du kan se, hvordan det går mellem Sara og Rasmus hver torsdag på DRTV og DR1 klokken 20.00.