Sara og Rasmus i 'Gift ved første blik'

’Gift ved første blik’-Rasmus åbner op: Derfor ville jeg vente

31-årige Rasmus sætter flere ord på, hvilke tanker han gjorde sig om den seksuelle relation.

I aftenes afsnit af 'Gift ved første blik' kommer vi helt tæt på flere af parrene, når der tages hul på både tunge og lette snakke.

Artiklen fortsætter efter videoen:

For Rasmus og Saras vedkommende falder snakken på deres seksuelle forhold, da Sara undrer sig over, at de ikke har haft sex tre uger inde i eksperimentet.

LÆS OGSÅ: Ramt af angstanfald: Nu forlader Julie Kriegler Danmark

Overfor HER&NU/Realityportalen sætter 31-årige Rasmus flere ord på, hvorfor han ønskede at vente.

- For mig handler det intime ikke kun om at have sex. Jeg er et enormt intimt menneske. Jeg tror bare, at for mig er sex next level i eksperimentet, og det gør mig ikke noget at vente lidt, siger Rasmus og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter stor mystik: Bendtners eks bekræfter bruddet

- Det er også dejligt at have noget at se frem til og glæde sig til. Jeg ville gerne respektere Sara og eksperimentet ved at sige, at vi har faktisk fem uger, så hvornår behøver man at gøre det.

Følte sig utilstrækkelig

Ifølge Rasmus blev han i situationen overrasket over, at de havde så forskellige opfattelser til det.

- Da hun italesætter det, kan jeg godt forstå, hvor hun kommer fra, men jeg føler stadigvæk, at der er så meget andet godt at tage af, siger Rasmus og uddyber:

- Det gjorde ondt, at jeg ikke følte mig tilstrækkelig, og jeg har tidligere dealet med, at jeg ikke har følt mig tilstrækkelig.

For Rasmus handlede det ikke om, at han ikke havde lyst til Sara fysisk.

LÆS OGSÅ: Viser særlig 'Robinson'-tatovering frem

- Der er forskel på at have lyst fysisk og samtidig være der emotionelt, og det tager lidt længere tid for mig, fortæller Rasmus og tilføjer:

- Det tager noget tid. Specielt når man bliver presset ind i en uvant situation, hvor man bliver gift med en, man ikke kender. Jeg tænkte, at det skal nok komme på et tidspunkt, og jeg hvilede i det.

LÆS OGSÅ: Tony og Saiyan i tvivl om fremtiden

Forestillinger om mænd

Rasmus stiller sig også undrende overfor de fordomme, der generelt kan være om mænd og sex.

- Jeg synes, det er interessant at tale om, at rigtig mange mennesker ofte tænker, at mænd bare er en stor fallos, der står til rådighed, siger Rasmus og uddyber:

LÆS OGSÅ: Patrick mishandlet af mor: Smerten blev hans drivkraft

- Noget, jeg godt kunne tænke mig, at der kom fokus på, er, at bare fordi kvinden har lyst til sex, så er det som om, at så skal mænd per definition have sex, hvorimod hvis det var omvendt - at det var kvinden, der ikke havde lyst, så havde det været anderledes.

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag klokken 20.00 på DR1 og DRTV.