Boris om Astrid Olsen: Hun har allerede ekstranøglen

Der er fart på romancen mellem "Bachelorette"-Boris og Astrid Olsen.

Det er en dødforelsket Boris Hjort, der i dag gæster Frida Bolms podcast 'Single igen'. Forelskelsen stråler nærmest ud gennem høretelefonerne, da Boris fortæller om hans dugfriske forhold.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen dømt skyldig: Her er dommen

I podcasten fortæller Boris kærlighedshistorien mellem ham og Youtuberen Astrid Olsen.

- For to uger siden manifisterede jeg sammen med min mor, at jeg ikke skulle bede om noget med dating eller kærlighed. Samme dag, samme aften, så møder jeg denne her pige, og vi ender med at tage hjem sammen, og jeg falder bare pladask ned i suppedasen for hende, fortæller en helt forgabt Boris, der uddyber:

- Jeg var med i hendes podcast for tre måneder siden. Hun hedder Astrid Olsen. Vi laver podcast, og jeg tager ud og drikker en kaffe med dem bagefter. Der er fede vibes. Det var ikke noget romantisk, fordi jeg tænkte, det bare var nye mennesker, og det var sjov og ballade.

Parret skriver videre sammen efter deres første møde, hvor de aftaler at drikke en øl sammen på et tidspunkt. Noget tyder på, at et par promiller i blodet har ladet amorinerne flyve mellem de to turtleduer.

- Vi har bare den sjoveste aften. Der er bare noget, der gør, at vi er i vores egen boble, og der er ikke nogen, der kan følge med i vores intense niveau. Vi drikker os hjernestive, og vi tager hjem til mig. Vi vågner morgenen efter og er bare vilde med hinanden. Så giver jeg hende min ekstranøgle, og jeg fortæller hende, at hun bare låser sig ind, når hun kommer på søndag. Da hun så kommer søndag, er det hele bare dejligt. Så det er hende, jeg ses med, siger han.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang i bedring: Jeg ligger ikke bare på sofaen

Der lader altså til at være fart på forholdet mellem Boris og Astrid, og Boris slår dermed endnu engang fast, at romancen mellem ham og Mette Sommer er et overstået kapitel.

Hør hele podcasten 'Single igen' HER.