'Bachelorettes' fik opsang af produktionen

Produktionen måtte flere gange bryde ind, når kvinderne snakkede sammen. Få forklaringen lige her.

Der har været kysseri i krogene i Sri Lanka, og selvom mændene har delt det med hinanden, så er det ikke noget, de to 'Bachelorettes' har delt med hinanden.

LÆS OGSÅ: Mændene i ‘Bachelorette’ afslører: Mads vandt

Det kommer også til udtryk i dagens afsnit af kærlighedsprogrammet, da Sofie bliver meget overrasket, da Andreas H fortæller om sit kys med Lissa.

Artiklen fortsætter under billedet:

Lissa og Andreas H på date i 'Bachelorette'
Lissa og Andreas H på date i 'Bachelorette'

Forklaringen er, at kvinderne faktisk slet ikke måtte tale sammen alene under opholdet, og de måtte slet ikke udveksle erfaringer eller oplevelser fra deres dates med mændene, deler de med Realityportalen/HER&NU.

LÆS OGSÅ: Efter kritik i 'Bachelorette': Dét fortryder Jacob

- Vi har mødtes, når vi har været på dobbeltdates - og til mingling og roseceremoni. Vi har ikke måtte være alene på noget tidspunkt, og når vi har været sammen, så er der en deltageransvarlig, som har holdt øje med, hvad vi snakkede om, siger Lissa.

Produktionen brød ind

Det betød også, at produktionen flere gange måtte bryde ind, hvis snakken løb lidt for løbsk mellem kvinderne.

- Der er samtalen virkelig blevet cuttet rigtig meget. De sagde ofte, "det må I ikke snakke om". Igennem hele programmet der ved jeg kun, hvad der er sket mellem Sofie og mændene, hvis mændene har fortalt det, eller hvis man får det at vide i et åbent forum, forklarer Lissa.

Ifølge Lissa og Sofie er der dog en simple forklaring på, hvorfor de ikke måtte udveksle erfaringer undervejs.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Bachelorette’: Lissa og Sofies dårligste stjernematch

- Det skal være separat, for du skal date mændene for dig (Sofie red.), og jeg skal date mændene for mig. Så vi kan ikke sparre med hinanden, hvis vi for eksempel har haft en negativ oplevelse med en, så skal det ikke gå ind og påvirke, hvordan jeg ser ham, siger Lissa.

Du kan se hele interviewet med Lissa og Sofie øverst i artiklen.