Tynde Fie Lausen: Jeg bliver mæt af at lugte til mad

Inden brystoperationen skulle Fie faste, men heldigvis har hun en smart metode til at blive mæt.

Af Emilie Holm Egebro - 6. juni 2018 kl. 16:54

I starten af maj lagde Fie Laursen sig under kniven og for at få lavet større bryster på privatklinikken AK Nygart. Her kunne alle hendes følgere se med, da der for første gang i Danmark blev livestreamet fra en brystoperation på både nettet og Instagram.
LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen
Det blev dog ikke det eneste, som Fies fans fik at se til operationen, for netop nu kører programmet ‘Fies Bryster’ på Viafree, hvor seerne får lov at følge forløbet og Fies tanker og overvejelser helt tæt.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen er blevet single: Derfor slog vi op
I det nyeste afsnit af programmet, følger vi timerne op til, at Fies skal opereres. Hun er præget af nervøsitet og stress og forsøger at få trøst hos sin hund Lucky, der dog ikke er til meget hjælp. Derudover skal Fie faste, og det er ikke helt nemt. Heldigvis har hun fundet en god løsning på problemet:
LÆS OGSÅ: Elina efter ‘Paradise’-exit: Værst tænkelige måde at ryge på
– Jeg må ikke spise, og jeg må ikke ryge. Jeg vidste ikke, at det var så forfærdeligt for mig at skulle faste op til operationen. Men jeg har virkelig bare lyst til at spise alt det mad, jeg kan finde. Jeg har lyst til at spise Luckys tørfodder, så sulten er jeg, forklarer Fie i programmet og fortsætter så:
LÆS OGSÅ: Vidste du? Dét laver paradisoerne hjemme i Danmark
– Jeg går hen til køleskabet, fordi jeg bare er nødt til at dufte til noget mad. Jeg tror, de fleste mennesker synes, at det er at pine sig selv at dufte til mad. Men for mig mætter det. Jeg tænker: “Det er lækkert det her”, og så er det ligesom, at det når ned i maven. Det er mærkeligt, men det virker.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
Se klippet med Fie, der lugter til mad herunder:

Se episode tre af ‘Fies Bryster’ HER!
LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Det er der i mine tasker
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet