Elina efter 'Paradise'-exit: Værst tænkelige måde at ryge på

Tobey hev Elina med i faldet, da han i går røg ud, og dét er, ifølge Elina, den værst tænkelige måde at ryge ud af ‘Paradise Hotel’ på.

Af Louise Andersen - 6. juni 2018 kl. 7:25

Det kom som et chok for Elina, at det var hende, der sammen med Tobey skulle forlade ‘Paradise Hotel’ i går. Tobey røg ud efter en gladiatorkamp mod Nadja, men inden da havde Rikke afsløret over for deltagerne, at personen, der røg ud, skulle tage én af modsatte køn med sig i faldet. Tobeys valg faldt på Elina.
LÆS OGSÅ: Vidste du? Dét laver paradisoerne hjemme i Danmark
– Det kom rigtig meget bag på mig, at det blev mig. Den stod mellem tre piger, så chancen var stor, men jeg havde slet ikke regnet med, at jeg skulle ryge. Jeg var ikke i fare, og alting var godt. Og så pludselig: BOM. Der var bare intet at gøre. Det var så ærgerligt, siger Elina om sit exit og fortsætter:
– Ugen inden havde Tine sagt til Tobey, at hun havde valgt Lenny fremfor ham, så det gav ingen mening for mig, at han valgte mig. Han har på intet tidspunkt sagt, at han vil have mig ud eller ikke ser mig værdig.
LÆS OGSÅ: Amalie forklarer: Derfor har jeg valgt at få en donorbaby
Og spørger man Elina, så er der slet ingen tvivl om, at hun er utilfreds med måden, hun røg ud på.
– Det mest nederen var, at jeg ikke havde indflydelse på det. Det var ikke min egen skyld. Jeg har hele tiden sagt, også inden jeg tjekkede ind på ‘Paradise’, at den mest nederen måde at ryge ud på, det var at blive hevet med i faldet. Og så er det dét, der sker. Det var den værst tænkelige måde at ryge ud på, siger hun.
‘Paradise Hotel’ sendes atter i aften klokken 22.00.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indrømmer: Jeg stjæler
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-par skal giftes