Kom helt tæt på Fie Laursens brystoperation

For første gang i Danmark livestreames der fra en brystforstørrende operation.

Af Louise Vilsbøl - 7. maj 2018 kl. 13:13

Man kan ikke beskylde bloggere, YouTubere og folk på Instagram for ikke at dele ud af deres liv, og hvis man troede, at man havde set det meste fra Fie Laursen, så kan man altså godt tro om igen. I dag ligger hun sig under kniven for at få lavet større bryster, og hun tager sine følgere med hele vejen.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus sviner Fie Laursen til på ny sang
Der bliver nemlig sendt live video fra Fie Laursens brystoperation, det skriver Fie på sin blog, og hos klinikken AK Nygart bekræfter de, at man fra cirka 14.30 kan følge operationen.
– For første gang i Danmark livestreamer vi nemlig en brystforstørrende operation direkte fra operationsstuen fra start til slut. Vi advarer mod stærke billeder og anbefaler, at du som minimum er 18 år gammel for at se med, skriver de i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller

Egen idé med livestream

Da Realityportalen fanger Fie Laursen tidligere på dagen er hun lidt rundt på gulvet og meget spændt på dagens operation. Men hun fastslår, at hun selv har fået idéen til at livestreame fra brystoperationen, og på sin blog skrev hun i weekenden:
– Jeg kan ikke udtale mig om mine følelser, tanker eller hvad der sker op eller efter min operation lige nu, men det lover jeg jer kommer. Der er mange af jer, der er forvirrede, og faktisk troede nogle af jer, at jeg var sprunget fra. Det er jeg ikke. Jeg glæder mig til på mandag, for der skal jeg ind til Nygart og have lavet mine bryster. I ved stadig ikke hvor mange ml, hvilke implanter eller hvad der skal laves helt præcist, men det finder I ud af meget snart, skriver Fie på bloggen.
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen
Tidligere har hun dog fortalt til Realityportalen, at hun skulle have 400 ml i sine bryster. Dengang afslørede hun også, at kæresten ikke er helt begejstret for hendes planer om et større forparti.
– Han kan bedst lide mig, som jeg er, og han er ikke fan af det, men han siger jo, at han altid vil elske mig, og han synes, jeg er smuk, fortalte Fie tilbage i januar.
Bloggeren er meget hemmelighedsfuld op til operationen, men mon ikke, følgerne får alt at vide efterfølgende. Man kan se Fie Laursens brystforstørrende operation HER.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

Læs mere om