HOT NEWS: Fie Laursen klar med eget tv-program

Den populære blogger kan inden længe ses i et nyt program, som omhandler hendes nye bryster.

Af Emilie Holm Egebro - 9. maj 2018 kl. 15:46

I mandags lagde Fie Laursen sig under kniven for at få lavet større bryster på privatklinikken AK Nygart. Her kunne alle hendes følgere se med, da der for første gang i Danmark blev livestreamet fra en brystoperation på både nettet og Instagram. Og den mulighed var der ifølge hovedpersonen selv hele 200.000, der benyttede sig af.
LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Sådan har jeg det med operationen
Det bliver dog ikke det sidste om Fies bryster, som hendes fans får lov at følge med i. Inden længe er realitystjernen nemlig klar med et spritnyt tv-program; ‘Fies bryster’:
LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Sådan har jeg det med operationen
– Jeg har fået mit eget program, som består af fem afsnit. Det vil blive sendt på Viafree meget snart, og I kan godt glæde jer. I programmet vil I forstå, hvorfor jeg har fået lavet mine bryster, modstanden jeg har haft, men også medgangen, afslører Fie på sin blog.
LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Hele Danmarks Morten er død
– Programmet er meget følsomt, og I kommer helt tæt på min brystoperation. Jeg har ikke meget at sige lige nu, andet end at I kan se hver en detalje og følelse både før og efter min operation. Programmet vil være rigtig godt for alle de piger, der drømmer om at få lavet sine bryster, for folk der måske selv har fået, og dem der interesserer sig for det. Men også for de nysgerrige og dem, der ikke forstår, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: BREAKING: Nadia Shila erkender sig skyldig i bedrageri
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor kommer jeg ikke tilbage til Danmark

Læs mere om