SAY WHAT! Reality-hunk dater 'Paradise'-shemale - Her & Nu

SAY WHAT! Reality-hunk dater 'Paradise'-shemale

Er der mon ved at opstå et nyt par i reality-land?

Af Emilie Holm Egebro - 26. maj 2019 kl. 10:55

I tredje afsnit af Viafree-programmet ‘Wingman’ er ‘Love Island’-Kasper gået voldsomt til værks og har sendt Rasmus på date med en tidligere ‘Paradise’-deltager fra 2012-udgaven. Da Rasmus’ date medvirkede i ‘Paradise’, hed hun Hairon Gomes, men sidenhen har hun skiftet navn til Nichole Valentina.
LÆS OGSÅ: Husker du Hairon fra ’Paradise Hotel’?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe på afvænning
Nichole Valentina er shemale og lever af at være domina og spanke mænd i alle aldre. Der er dog ingen tvivl om, at Rasmus bliver noget overrasket over begge informationer:
– En domina, hvad er det for noget?, spørger Rasmus.
– Latex, læder og pist. Mig og min lille slave. Det handler om, at jeg dominerer andre mænd og tager styringen. Jeg har arbejdet som domina, siden jeg var 18 år. Nu kører jeg mest på psykisk dominans, så jeg er ikke så meget til at være fysisk voldsom. Det er mere mind-control, forklarer Nichole, mens Rasmus ser noget overrasket ud.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager arbejder på bordel
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe åbner op: Kræften ramte os alle
Efterfølgende forklarer Nichole, at hun er shemale:
– Jeg er født med flere kvindelige hormoner i kroppen end maskuline, så jeg har faktisk ikke fået lavet andet end min næse, mine bryster og min røv. Jeg har ikke fuldført et kønsskifte, for det tænker jeg ikke, der er nødvendigt for mig. Jeg har ikke brug for det. Jeg tror, det vil tage det vil tage det specielle ved mig væk, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv
– Jeg opdager først, at Nichole er en shemale, da hun selv siger det. Jeg kunne godt se, da hun kom ind, at der var noget fuldstændig galt, men hun er da en flot shemale. Hun har også brugt mange penge på det, forklarer Rasmus bagefter.
– Jeg tror måske bare, at jeg havde håbet, at hun ikke var det. Men sådan er det, griner han.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde
Se i klippet herunder, hvordan det går med Rasmus og Nicholes date, og se afsnittet HER!

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3