Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde

Der er dårlige nyheder fra Linse og Mikkel Kessler.

Af Emilie Holm Egebro - 14. maj 2019 kl. 9:02

Tilbage i december afslørede Linse og Mikkel Kessler, at de havde besluttet at slå pjalterne sammen og lave et fælles talkshow.
– Vi har talt om at gøre det her i lang tid, og nu gør vi det sgu. Vi, Mikkel og Linse, byder velkommen til en vaskeægte, hyggelig, morsom og fed aften i godt selskab. Vi skal blandt MEGET andet tale om, hvordan det føles, at stå i bokseringen med tusindvis af forventningsfulde tilskuere. Om at være meget kendt fra tv og en form for folkeeje, lød det blandt andet.
LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Så vildt var Geggo og Cengiz’ bryllup: Fyrværkeri, helikopter og ‘X Factor’-optræden
Planen var, at der i alt skulle være syv talkshows, der ville finde sted i efteråret 2019.
Nu er der dog rigtig dårlige nyheder til dem, der har købt billetter. Søskendeparret har nemlig besluttet at aflyse samtlige talkshows.
– Lidt dårlige nyheder for jer, der skulle have oplevet ‘The Kesslers’ – Mikkel’s og mit show i september. Som alle nok har hørt, så skal Mikkel jo deltage i ‘Vild med dans’ på TV2. Dette er først blevet bestemt, efter vi havde taget beslutningen om at lave vores show og sat billetter til salg. Men jeg kigger også på en travl tid, betydelig flere optagelser end beregnet er i sigte i september. Så vi har taget en lang og alvorlig snak, kan vi levere en godt show?, skriver både Linse og Mikkel på deres Instagram-profiler og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betalte TV3
– Vi vil absolut ikke afholde disse shows bare for at tjene pengene. Det skal være sjovt, herligt og en kanon oplevelse for alle. Så derfor aflyser vi alle shows og finder måske på noget længere ude i fremtiden. Vi er så kede af at skuffe, og vi håber på jeres forståelse og tilgivelse. Alle, der har købt billetter, får selvfølgelig pengene tilbage. Undskyld og stort kram fra Linse og Mikkel.
LÆS OGSÅ: Efter vild bryllupsfest: Her er fremtiden for ‘Familien fra Bryggen’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej, lidt dårlige nyheder for jer der skulle have oplevet ‘The Kesslers’ Mikkel’s og mit show i September. Som alle nok har hørt, så skal Mikkel jo deltage i ‘Vild med dans’ på Tv2 til efteråret. Dette er først blevet bestemt efter vi havde taget beslutningen om at lave vores show og sat billetter til salg. Men jeg kigger også på en travl tid, betydelig flere optagelser end beregnet er i sigte i September. Så vi har taget en lang og alvorlig snak, kan vi levere en godt show ? Vil vi være for trætte i sokkeholderne ? Vil vi kunne holde vores fede energi, som jo er SÅ meget os ? Vi vil absolut ikke afholde disse shows bare for at tjene pengene ! Det skal være sjovt, herligt og en kanon oplevelse for alle. Så derfor aflyser vi alle shows, og finder måske på noget, længere ude i fremtiden. Vi er så kede af at skuffe, og håber på jeres forståelse og tilgivelse ❤️ ALLE DER HAR KØBT BILLETTER FÅR SELVFØLGELIG PENGENE TILBAGE ! Undskyld og stort kram fra Linse og Mikkel ❤️

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) den


I klippet herunder kan du se Geggo indrømme, at hun vist har brugt lidt for mange penge på brylluppet.

LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet