'Paradise Hotel'-deltager arbejder på bordel

Reality-stjernen Nichole afslører, at hun arbejder som prostitueret.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. februar 2014 kl. 12:06

For to år siden mødte vi for første gang den transseksuelle Nichole Valentina Pretty Jensen, da hun deltog i ‘Paradise Hotel’. Dengang hed hun stadig Hairon, som var det drengenavn, hun var født med.
I dag er navnet skiftet til Nichole, og i et større interview med Se og Hør indrømmer den 21-årige Nichole nu, at hun arbejder som prostitueret.
– Det er det her job, der gør, at jeg kan få lov til at fuldføre min drøm om at transformere mig til den, jeg gerne vil være, fortæller Nichole til Se og Hør.
Nichole arbejder som glædespigen ”Valentina” på bordellet ”Playhouse” i Esbjerg.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltagere: Vi er kærester
Begyndte som 18-årig
Nichole, der i øjeblikket er aktuel i realityprogrammet ‘Et ton cash’, var kun 18 år, da hun første gang tjente penge på sex.
– Jeg havde skrevet med en mand på nettet, og så røg jeg om på bagsædet af hans bil, mens min veninde gemte sig udenfor med hættetrøje på og sådan en lille smørekniv i hånden, fortæller hun.
– Mange ser det som et helvede, men jeg ser det som min redning, fordi det giver mig nogle muligheder, som intet andet har kunnet give mig.
Pengene skal bruges på at transformere sig fuldt ud til den kvinde, som hun altid har følt sig som. Nichole har indtil videre fået fyldt silikone i sine bryster, opereret sin næse og fået recept på kvindelige hormoner.
LÆS OGSÅ: Husker du Hairon fra ’Paradise Hotel’?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.