AFSLØRING: Geggo og Cengiz' brylluprejse kommer på tv

Der er meget at se frem til i den kommende sæson af ‘Familien fra Bryggen’.

Af Redaktionen - 24. maj 2019 kl. 12:56

Den seneste sæson af ‘Familien fra Bryggen’ sluttede med et brag, da seerne her fik lov at være en flue på væggen og følge Geggo og Cengiz’ bryllup på Kokkedal Slot.
Allerede dagen efter sæsonafslutningen kunne TV3 afsløre, at det heldigvis ikke er sidste gang, at vi får lov at følge den populære familie.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Brylluppet blev ikke som planlagt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler: Derfor dropper vi stort samarbejde
– Vi er meget glade for ’Familien fra Bryggen’, og derfor vender programmet selvfølgelig tilbage. Hvornår kan vi desværre ikke afsløre, fortalte Kenneth Kristensen, programdirektør hos Nordic Entertainment Group Danmark, til Realityportalen.dk.
Geggo, Cengiz og Alba har de sidste to uger været på luksuriøs bryllupsrejse på østkysten i USA, hvor de har nydt livet og hinanden i fulde drag. Både Geggo og Cengiz har været flittige til at lægge billeder og videoer på deres sociale medier fra ferien, så det har været muligt at følge med herhjemme. Det er dog ikke det eneste, vi får at se til deres bryllupsrejse, for i næste sæson af ‘Familien af Bryggen’ kommer en del af den romantiske ferie med i TV3-programmet.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af brylluppet betaler TV3
På Geggos Instagram har hun nemlig lagt en story op af ‘Bryggen’-fotografen Henrik Rivold, der er med familien på bryllupsrejse. Alt tyder derfor på, at han er med for at optage en del af bryllupsrejsen, så det kan komme med i ‘Familien fra Bryggen’. Linse har tidligere fortalt, at netop Henrik Rivold er en tv-fotograf, som de er særligt glad for i familien:
– Han har faktisk været med helt fra sæson et, og Alba kalder ham farfar, har Linse tidligere forklaret.
Hvor stor en del af bryllupsrejsen, der kommer med i programmet, vides endnu ikke, men meget tyder på, at vi i hvert fald godt kan begynde at glæde os.
LÆS OGSÅ: Moppers sygdom genforenede Mikkel og Linse
Se det søde feriebillede af familien nedenfor:


LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Realityhunk beskyttede Geggo og Cengiz