Sandheden om Fie Laursens stalker: Han har motiv til at slå mig ihjel

Fie Laursen siger, at en stalker vil slå hende ihjel, at han har motiv til det, og at hun er igang med at lægge sag an – han siger dog selv, at selvom han nok skal tage sin dom, så er det en misforståelse, og at han er Fies største fan.

Af Lykke Buhl - 5. februar 2020 kl. 18:56

Siden Fie stod frem og fortalte om de dødstrusler, hun har modtaget fra samme mand, hvilket har fået hende til at gå under jorden, har der været mange, der har beskyldt optrinnet for at være et mediestunt.
Men nu åbner Fie op om hele sagen overfor Realityportalen. Realityportalen er blevet gjort bekendt med den truende mands identitet og har set dokumentation på hans talrige dødstrusler til Fie, samt på Fies kontakt med politiet. Manden selv fortæller også, at han ved, han er gået over stregen, og at han er klar til at tage sin dom.
LÆS OGSÅ: Realitybabe åbner op: Her er min nye kæreste
Blandt truslerne har manden skrevet følgende på et af Fies Instagram-opslag, efter en af Fies følgere langer ud efter hans grimme beskeder:
Hvis du vidste, hvor meget Fies blod betyder for mig, ville du bede for hende og holde dig helt væk fra mig. Jeg skylder ikke nogen af jer her noget. Jeg er ude efter Fies liv og har lovet de døde, at jeg nok skal få det
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
Nogle af truslerne kan man stadig se på Fies forskellige opslag på Instagram. Fie fortæller, at hun ikke har slettet beskederne, fordi de kan bruges som bevismateriale imod manden, og hun er særligt ked af, at det betyder, at nogle af hendes unge følgere kommer til at kunne se de ubehagelige beskeder.

På Fie Laursens opslag herunder kan man stadig se flere af mandens trusler
 

Vis dette opslag på Instagram

 

“Lucifina” ny sang ude i februar ? Lovede jer 2020 blev musikkens år ? #detkundjævlen..? ER I KLAR?!!!!!

Et opslag delt af Fie Laursen | ForeignFie (@fielaursenofficial) den


De mange trusler har Fie fået som både private beskeder og på hendes offentlige opslag på sociale medier. Derudover har manden også truet hendes følgere og personer tæt på hende, såsom hendes kæreste Daniel.
LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling
Manden understreger i flere af de offentlige trusler, som Realityportalen har set, at han har siddet i fængsel “med følelsen om Fie” og “på grund af Fie”. Han truer også flere gange med, at han leder efter Fie:
– Du får et chok, når jeg finder din lokation. Jeg truer ikke. Pas på dig selv, Fie, for lige pludselig ser du mig, og så ved du, det er slut, holder mit ord.
– Seriøse henvendelser i min DM. Jeg skal have ordnet det i år. 5000 kontant til dig, der ved hvor Fie er lige nu. Siger ikke mere. Jeg har fået nok.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand søger kærlighed’-par: Derfor er vi ikke sammen længere
Manden har også selv lagt både Instagram-opslag og YouTube-videoer op, hvor han adresserer Fie direkte og tagger hende.
Blandt andet har han i to – nu slettede – Instagram-opslag først tagget Fie i en video, hvor han hashtagger “dommedagen er kommet”, og i et andet opslag har han lagt et billede op af sig selv foran nogle prøverum, tagget Fie og skrevet: “I et af de rum her ligger Fies krop i fremtiden. Who did this?” med tilhørende dødningehoved-emojis.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler

Fie: Han har motiv for at slå mig ihjel

Fie er meget rystet og bange efter de mange beskeder, og hun understreger, hvor taknemlig hun er for politiets hjælp i sagen. Og hver gang manden skriver noget, så tager hun et screenshot og sender til politiet.
– Politiet har været her i sagen siden 30 minutter efter første kommentar, han skrev. Han har jo slettet det meste af, hvad han har skrevet, men hver gang han lagde noget op, gemte vi det – og politiet fik det med det samme, fortæller Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Afløser ‘Årgang 0’: Her er familierne i ‘Årgang 2020’
Da det netop er en igangværende sag hos politiet, er Fie forsigtig med, hvad hun deler om sagen. Realityportalen har også kun set og gengivet de af mandens trusler, som har været offentligt tilgængelige på enten hans egen eller Fies sociale medier.
– Han har motiv for at slå mig ihjel, hvilket jeg ikke vil dele her, da det er en politisag. Jeg kan kun snakke om de ting, han har skrevet offentligt, som folk kan se og har set – ikke de ubehagelige ting, han har sendt mig, min kæreste og familie privat, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl
Dog fortæller Fie, at hende og manden aldrig har mødtes fysisk, selvom han har sagt, at han har set hende blandt andet på hendes bog tour, hvilket hun dog ikke tror på.
Men at manden har til hensigt at slå Fie ihjel, det er hun ikke i tvivl om.
Jeg vil kun have dit liv, og det skal jeg få med en hård hånd. Mærk mit ord, lyder en af truslerne.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Paradise’-hunk har skiftet navn

Manden: Jeg er Fies største fan

Så sent som i dag har manden selv lagt flere videoer på YouTube, hvor han undskylder overfor Fie Laursen og prøver at komme med sin side af sagen. Blandt andet fortæller han, at han er Fies største fan, og at hans mål for 2020 var, at han ville møde hende.
Manden forklarer, at hans vrede imod Fie startede, fordi han – som aspirerende musiker – sendte noget af sit musik til Fie i en Instagram-DM, som hun aldrig svarede på.
LÆS OGSÅ: Boris og Anne åbner op om deres flirt: Mere end bare et kys
Derudover forklarer manden også, at Fie har misforstået hans beskeder, samt at hun har behandlet ham uretfærdigt ved at udstille ham som værre, end han egentligt er.
– Fie poster noget, hvor jeg så kommenterer for sjov: “Hey Fie, jeg er på vej, se dig godt for”. Det jeg mener, det er, at jeg er på vej mod toppen, på vej op hvor du er, se dig godt for. Og så sagde jeg, jeg vil tage hendes liv, som i at jeg vil tage Fies liv, jeg vil leve som Fie, have følgere ligesom Fie, udgive bøger ligesom Fie, og være influencer, også stor på de sociale medier, et navn ligesom Fie, forklarer han i videoen.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Paradisoer kender hinanden hjemmefra

Herunder kan du se en af mandens videoer fra i dag, hvor han undskylder overfor Fie og lover at tage sin straf i fængslet


LÆS OGSÅ: Fie Laursen på flugt fra stalker: Han vil slå mig ihjel
Dog anerkender manden, at han har en politisag kørende med Fie, og at han er klar til at tage sin straf for sine handlinger.
– Det er fair nok, at Fie har haft det dårligt de seneste dage, og det vil jeg også gerne tage en dom for og tage det skrald, der kommer med i det, fortæller manden og undskylder direkte til Fie.
– Jeg havde bare sat et mål i 2020, at jeg skulle møde dig eller snakke med dig, og så gør det mig bare ked af det, at du ignorerer min beskeder, da jeg sendte dig en DM.
LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn

Fie: Klar til retssag

Fie Laursen har godt set et par af mandens videoer, ligesom han også har skrevet personligt til hende med undskyldninger, men det giver hun dog ikke meget for.
– Han siger nu, det hele var en joke og for at få min opmærksomhed, hvilket jeg ikke stoler på – det er nemt at sige. Han har hele tiden sagt, han slår mig ihjel, når jeg mindst venter det, hvilket kunne være, hvis jeg fx valgte at stole på, det hele var en syg joke. Han er stadig en trussel for mig, siger Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ung mor i tårer: Jeg får aldrig en datter
Hun uddyber, at mens hun ikke kan fortælle om politiets nuværende hensigter med manden, så er hendes egen plan at retsforfølge ham.
– Det er jeg igang med. Jeg afventer en dato, siger hun og afslutter:
– Jeg vil ikke føle mig tryg, før han har fået en dom og sidder i fængsel!
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg var kun 14
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

Læs mere om