Fie Laursen på flugt fra stalker: Han vil slå mig ihjel

Fie gennemgår lige nu et helvede som først slutter, når hendes stalker står under dom.

Af Lykke Buhl - 5. februar 2020 kl. 08:54

Den 23-årige blogger og realitystjerne Fie Laursen har været igennem lidt af hvert som en offentlig person. Der har bestemt været mange, der ikke har lagt skjul på, at de ikke var begejstrede Fie på hendes sociale medier, men nu har en mand truet hende så voldsomt, at hun ikke tør lade det passere.
– Jeg bliver stalket, chikaneret og truet på livet med så detaljerede ord, at jeg har måtte gå under jorden, forklarer Fie Laursen i et Instagram-opslag og uddyber:
– Jeg skifter fra lokation til lokation for at flygte fra ham manden, som vil slå mig ihjel og jagter mig. Jeg har ikke sovet i dagevis, jeg græder, ryster, frygter og flygter.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler

Ikke et mediestunt

Manden har ifølge Fie sendt hende trusler om drab og andre grusomheder på hendes sociale medier – både offentligt på hendes opslag og i privatbeskeder. Derudover skulle manden også have kontaktet personer omkring Fie med ubehagelige beskeder, hvor han blandt andet insisterer på, at Fies frygt er et mediestunt, hvilket Fie forsikrer om, det ikke er.
– For helvede hvor er jeg dybt ulykkelig, bange og skræmt over, jeg står i denne situation – og for at det skal gå udover både familie, kæreste, venner og fans, skriver Fie.
LÆS OGSÅ: Efter flere fejloperationer: Realitybabe i VILD forvandling

Anmeldt til politiet

I opslaget sørger Fie også for at takke det danske politi, som hun fortæller har taget hendes anmeldelse seriøst fra starten, og som hun har fuld tillid til vil beskytte hende og få anholdt manden.
– Jeg har alt min tillid til systemet – og jeg ser frem til at kunne få min hverdag og tryghed igen, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Boris og Anne åbner op om deres flirt: Mere end bare et kys
Fie har nemlig bestemt ikke tænkt sig at lade dødstruslerne og chikanen fra manden passere, men ønsker at retsforfølge ham.
– Jeg lever et helvede som først slutter, når vi skal i retten, og han skal have sin dom for det helvede, han udsætter mig for, lyder det fra Fie.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘Landmand søger kærlighed’-par: Derfor er vi ikke sammen længere
Herunder kan du opslaget, hvor Fie åbner op om stalkeren

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej alle sammen. Jeg har været igennem meget som offentligt ansigt, men på det seneste ser jeg ind i et mørke og angst, intet menneske fortjener. Jeg har idag besluttet mig at åbne op, da det er en politisag – Og jeg har aftalt at dele dette opslag, pga stor bekymring og endda trusler imod jer, som forsvare mig. Jeg bliver stalket, chikaneret og truet på livet, med så deltaljerede ord at jeg har måtte gå under jorden. Politiet har været der for mig, siden det begyndte og det vil jeg takke for! Jeg skifter fra lokation til lokation, for at flygte fra ham manden som vil slå mig ihjel og jagter mig. Jeg har ikke sovet i dagevis, jeg græder, ryster, frygter og flygter. Jeg har mistet min tryghed. Jeg kan forstå han siger til jer, dette er et mediestunt. Det kan jeg love jer for det ikke er!!! Jeg lever et helvede, som først slutter når vi skal i retten og han skal have sin dom, for det helvede han udsætter mig for. Jeg ved mange unge følgere har set hans grusomme trusler om drab og hårde handlinger, jeg beklager jeg ikke har kunne slette og blokere, men dette er som sagt en politisag og det skulle blive. Jeg er ked af i har læst de hårde ord og selv frygtet, når i blot har forsvaret mig. Jeg vil slutte af med at sige et kæmpe tak til det Danske Politi for at stå klar til at gøre os borgere, trygge. Tak til jer, for at tage dødstrusler og chikane seriøst! Tak for at vise, vi ikke skal leve i frygt og angst, for i tropper op og er der. Tak for at passe på mig. Og forhelvede, hvor er jeg dybt ulykkelig, bange og skræmt over jeg står i denne situation – og for at det skal gå udover både familie, kæreste, venner og fans. Jeg har alt min tillid i systemet – og jeg ser frem til at kunne få min hverdag og tryghed igen ❤️ Til jer der oplever lignende: Tag aldrig chancen, gør som mig og ring 114. Vi er aldrig alene. Tak for nu, jeres Fie

Et opslag delt af Fie Laursen | ForeignFie (@fielaursenofficial) den


LÆS OGSÅ: Afløser ‘Årgang 0’: Her er familierne i ‘Årgang 2020’
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjernes familietragedie: Dræbt ved en fejl

Læs mere om