Ny ung mor: Jeg var kun 14 år

I sæson 29. af ‘De unge mødre’ følger vi den nye unge mor Majbrit og hendes kæreste, som har dannet par i 6,5 år.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2020 kl. 19:25

Majbrit Balleby er ny i ‘De unge mødre’ og aktuel i mandagens afsnit på Dplay. Majbrit har datteren Ella Viola på 5,5 måned med kæresten Thomas, som hun har været sammen med i 6,5 år. Til Realityportalen fortæller Majbrit, at det var kærlighed ved første blik, da de to mødtes.
– Vi mødtes på en campingplads. Jeg var 14 år, da vi mødte hinanden, og han var 22 år, så det var lidt forkert på en eller anden måde. Jeg syntes bare, at ham, der løb og legede med børnene på den campingplads, var mega cute. Så faldt vi i snak, og da jeg så skulle hjem, kunne jeg ikke lade være med at tænke på ham, så jeg fandt hans Facebook, og så begyndte vi at skrive sammen. Thomas besøgte mig resten af sommerferien på campingpladsen, og så blev vi kærester.
LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Ung mor gravid igen 
Ifølge Majbrit reagerede hendes forældre overraskende positivt.
– Man burde tro, at der ville være en løftende pegefinger, men det var der slet ikke. De har været utrolig støttende. De vidste godt, at jeg ikke skulle have en på min egen alder, fordi jeg måske er lidt mere moden end mine jævnaldrende, og jeg havde brug for en, der var på samme niveau som mig, og det var Thomas.
LÆS OGSÅ: Ung mor forsvarer sønnens navn

Svigerfamilien frygtede det værste

Lige så pænt Majbrits familie tog det, lige så bekymrede var Thomas’ familie for det unge forhold.
– Thomas’ familie har haft det svære med det, for de var bange for, at der skulle gå noget galt, og jeg så ville melde ham. For det var jo ikke lovligt at være sammen.
LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn
Parret har altid været ligeglade med folks meninger om deres aldersforskel.
– I dag er jeg 21, og han er 29, så nu virker det ikke længere så forkert, som da jeg var 14 og han var 22. Nu er det mere acceptabelt.
Parret havde planlagt at få Ella, hvilket aldersforskellen på Majbrit og Thomas har haft indflydelse på.
LÆS OGSÅ: Geggos opråb: Tag ansvar for jeres unge følgere
– Thomas er en jo del ældre end mig, og vi havde en idé om, at han skulle have nogle børn, inden han blev 30 år.
Seere af ‘De unge mødre’ kan fortsat følge den unge mor Majbrit, kæresten Thomas og datteren Ella i hele sæson 29. af ‘De unge mødre’ på Dplay.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

 

View this post on Instagram

 

Ord er overflødige❤️

A post shared by Majbrit (@_majbrit_) on