IKKE SET PÅ TV: Paradisoer kender hinanden hjemmefra

Den nye paradiso Marco kender en af hotellets piger hjemmefra og er ikke helt tilfreds med hendes reaktion, da han tjekker ind.

Af Lærke Stræde - 5. februar 2020 kl. 16:58

I dagens afsnit af ‘Paradise’ tjekker Marco ind på hotellet, og velkomsten fra de andre gæster er varm. Særligt Silke kan ikke skjule sin begejstring over, at hotellets nyeste gæst lige er hendes type.
Men hvad man ikke ser på skærmen, er at Marco faktisk kender en af hotellets piger hjemmefra. Det er Julie, og det ligner, at hun går stille med dørene med den information.
Men faktisk var Julie alt andet end stiltiende omkring venskabet til Marco. For i dagens ‘Juicy News’ kan man se et klip, som ikke vises i ‘Paradise’, hvor Julie kaster sig i Marcos arme foran de andre gæster og udbryder “Sunny Beach-reunion!”
LÆS OGSÅ: Paradisoer efter dramatisk aften: Vi vidste, det ville ske
I ‘Juicy News’ uddyber Marco deres bekendtskab:
– Jeg kender Julie fra en tur til Sunny Beach, hvor jeg tog afsted med nogle gutter for 2 år siden, og så løb vi tilfældigt ind i Julie dernede.
Men da ‘Juicy News’-værten Phillip stiller spørgsmålet, som vi alle vil have svar på, svarer Marco, at han og julie aldrig har været sammen.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler

Smartere at lade som ingenting

Spørger man hotellets nye gæst, er han ikke tilfreds med, at Julie så åbenlyst skildrer med, at de to paradisoer kender hinanden hjemmefra.
– Jeg synes bestemt ikke, at det er smart af Julie. Jeg havde helst foretrukket, at vi havde ladet som ingenting, fortæller den flotte paradiso, som siden sit ophold på hotellet har farvet sine mørke lokker lyse.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

Silke på hjernen

Der er heller ikke noget, der tyder på, at det er Julie, som Marco har udset sig på hotellet.
Da Phillip spørger, hvem paradisoen helst vil spille sammen med, sove med og snave med, er svaret klart: Silke, Silke og Silke!

Se klippet fra Juicy News herunder:


LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?