Annas had-forhold til paradiso: Når vi talte sammen, var det fuldt ud fake

Efter optagelserne er afsluttet, går det helt galt mellem Anna og Marco. De havde ikke troet, det skulle lykkes dem at blive gode venner igen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. april 2020 kl. 20:55

I ‘Paradise Hotel’ spillede Anna og Marco i samme gruppe, og derfor kom det ikke på noget tidspunkt til udtryk, at de ikke faktisk ikke var helt fan af hinanden. Det var først hjemme i Danmark, at gnidningerne begyndte at opstå.
LÆS OGSÅ: Philine får fjernet ‘Lord’-tatovering: Bendtner fortjener ikke at stå på min krop
– Det blev kun værre efter hans dårlige udtalelser om mig i både ‘Paradise’ og ‘Mit Paradiso Liv’. Jeg har altid været uforstående overfor, hvorfor han ikke brød sig om mig, så det var en naturlig reaktion, at jeg også brød mig mindre og mindre om ham, siger Anna om hvordan hendes forhold til Marco blev mere og mere anspændt efter tiden i Mexico.
LÆS OGSÅ: ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København
Udtalelserne fandt blandt andet sted, da der var premierefest for ‘Paradise Hotel’ i december 2019, og det første afsnit af reality-programmet blev vist. Her så man, at Anna og Tobias kyssede, og det fik Marco til at komme med nogle udtalelser om, at Oliver fortjener meget bedre end hende.
LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig
– Det hele bunder i, at jeg langsomt mistede mere og mere for Anna, mens vi var på hotellet. Jeg var uenig i mange ting ,hun sagde og gjorde. Samtidig synes jeg, hendes opførsel var skidt. Det fortsatte hjemme i Danmark, siger Marco til Realityportalen.

Varmede Annas hjerte

Dog skyldtes det ikke kun Marcos udtalelser foran kameraet, at Anna og Marco ikke var bedste venner. Anna mente også, at Marco havde dårlig indflydelse på Oliver.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok
– Hvilket fik mig til at trække mig yderligere og så opstod der bare dislike. Vi har altid godt kunne snakke sammen, når vi mødtes, men det var fuldt ud fake fra begge parter. Det kunne jeg sagtens mærke, siger baben til Realityportalen.
Men på trods af at de to paradisoer grundlæggende ikke fungerede godt sammen, endte det med, at Marco efter en optagelse hos TV3 valgte at række hånden ud ved at sende en besked til Anna.
– Jeg savner Oliver og Anna, så jeg har valgt at skrive til Anna og undskylde for min opførsel og spørge hende, om vi ikke skulle starte på en frisk, siger Marco.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe i biluheld: Det var karma
Beskeden varmede Annas hjerte, og hun var med på idéen om at lade være med at bruge energi på at hade hinanden.
Marco har efterfølgende skrevet i en story på Instagram, at Anna er en skøn pige med lidt for mange ben i næsen. Det ser altså ud til, at de to tidligere ‘Paradise’-deltagere er ved at få det til at fungere igen.
– Lige for tiden er det selvfølgelig svært at ses med så mange, men vi har upcoming aftaler med et par paradisoer, og der er Marco selvfølgelig en af dem, siger Anna med et smil.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner